OTKRIVAMO! Car i Anđela sve vreme u TAJNOJ VEZI: Isplivali šok detalji letnje romanse, Zvezdana hoće samo da ISKORISTE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić i Filip Car ovim dobijaju veliku popularnost, ali i jači honorar, a u tome je cela poenta njihove igrice.

OTKRIVAMO! Car i Anđela sve vreme u TAJNOJ VEZI: Isplivali šok detalji letnje romanse, Zvezdana hoće samo da ISKORISTE!

Foto: youtube.com/printscreen

Anđela Đuričić i Filip Car u tajnoj romansi skovali su plan kako da postanu glavne zvezde "Zadruge 6" i pokupe najviše novca od svih učesnika. Kako Republika saznaje, Crnogorka i Hrvat su se smuvali prošlog leta, o čemu su pisali mediji, a njih dvoje su se na sve načine trudili da to sakriju.

Njihova romansa je trajala sve vreme u tajnosti. Viđali su se po skrivenim apartmanima gde su i kovali planove kako da pokore sve učesnike šeste sezone "Zadruge" i uzmu dobre pare.

- Anđela i Filip su dve najnamazanije osobe na imanju u Šimanovcima, kad vam kažem. Ona jeste moja drugarica, ali nije uopšte fina i prefinjena, kakvom se predstavlja u javnosti. U vreme kada se pravila da je jedina izašla neiskvarena iz "Zadruge", počela je tajno da se viđa s Carem po Beogradu. Oboje su dolazili zbog snimanja emisija "Zadruga narod pita" na Dedinju i završavali su zajedno posle svakog snimanja. Kada su ih provalili, ona je počela na sve načine da se pravda da među njima nema ničega. Čak je pretila i tužbama svim medijima koji su o tome pisali. Kada se pojavila informacija da su Anđela i Car proveli vreme zajedno, ona je sve to demantovala, govoreći da joj to smeštaju ljubomorne osobe - počinje priču za Republiku drugarica zgodne frizerke koja se s njom intenzivno družila u vreme kada je planula neviđena strast između bivših cimera "Zadruge".

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Anđela Đuričić i Filip Car u tajnoj vezi Zadruga 6

- Njih dvoje su odmah kliknuli. Smejali su se ljudima u lice, demantovali povezivanje, a ovamo, s druge strane, se*sali su se kad god su mogli. Ispratili su sve ulaske novih zadrugara. Imali su vremena da sve analiziraju i razrade planove za njih dvoje. Car i Anđela su skovali plan da zajedno naprave gledanost ove sezone, pokupe popularnost i novac: "Vidi ovu bulumentu debila koji su ušli u "Zadrugu". Car i ja kad uđemo, neće im biti dobro. Isplanirali smo igru koju niko do sada nije. On će da kresne sve do jedne. Ima da zavede Aleks, Maju, Milicu... Sve te praznoglave silikonjare", rekla mi je Anđela mesec dana pre ulaska u "Zadrugu" - nastavlja prijateljica Đuričićeve koja je trenutno tema broj jedan na imanju u Šimanovcima, pa otkriva pakleni plan:

- Anđela je zavela oženjenog Zvezdana, on im je bio meta. Videli su da neće lake ženske, kao i da ga ne zanima se*s za jednu noć. Anđela je bila idealna. Car se odmah bacio na zauzetu Aleksandru Nikolić. To je bio pogodak jer je ona pala na njega kao nijedna do sada. Kada Car bude imao se*s sa svim devojkama na imanju u Šimanovcima, a Zvezdan padne na kolena i zaprosi Anđelu, njih dvoje počinju da prave šou. Zvanično će se smuvati i šutnuti trenutne partnere, ona Slavnića, a on Maju Marinković i Aleks Nikolić. Zamislite kakav će to šok za sve da bude. Oni ovim dobijaju veliku popularnost, ali i jači honorar, u tome je cela poenta njihove igrice. Ovakav obrt situacije niko ne sluti da može da se desi. Nakon svih demantovanja se*s-šeme ljudi su poverovali Anđeli da nema ništa s Carem. Kada se smuvaju, izaći će kao najpopularniji par, tu je moguća i pobeda, ali i neko od prva tri mesta. Da ne pričamo o poslovima koji ih čekaju u spoljnom svetu - završava prijateljica kontroverzne zadrugarke Anđele u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Anđela hoće prezime Slavnić!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić uživali su na slavi Ivana Marinkovića. U jednom trenutku njih dvoje su pričali o njegovom prezimenu i da bi i ona želela da ga ima.

- Hoćeš da budeš Slavnićka, pa to ti je - rekao je Zvezdan.

- Naravno da želim, imaš prelepo prezime i mislim da bi mi stajalo. Posle svega zaslužila sam ga. Nadam se da će posle "Zadruge" biti moje - rekla je Đuričićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Zvezdan: Anđela i Ana su veoma slične!

Zvezdan Slavnić istakao je da su Anđela Đuričić i njegova supruga Ana veoma slične. Novinar Marko Đedović pričao je s preljubnikom o njegovom odnosu s ljubavnicom iz Crne Gore. Pitali su ga koje karakterne crte ima Anđela, a bivša supruga ne, pa je prešao na drugu stranu.

- Jako su slične. Vernost, prijateljstvo, to mi je bitno. To je ta baza, prijateljstvo. Zato sam ja možda izdao Anu. Ali kako da kažem izdao sam, desila mi se emocija. Ana je kvalitet toga, e sad, da li smo se istrošili, da li sam se ja istrošio. Desilo se - pričao je Slavnić nedavno.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić, Zvezdan i Ana Slavnić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Caca

10.01.2023 12:17

NO COMMENT!

Dana

10.01.2023 19:50

A zašto vaši novinari kada su pitanja,malo ne istrkeljaju ovog smrada cara i ovu iz cg ,pokvarenu do koske. Provocirajte ih malo da vidimo reakcije!!!!

SLAVICA NIKOLIC

27.01.2023 12:26

@Dana - Povraća mi se od ove Anđele .

verica

10.01.2023 20:26

dajte ovo sto se pise u novinama za andjelu i cara ispricala njena drugarica da su bili skupa celo leto ajde novinari citate i pisete a u emisiji prepricavate videno malo iz spoljnog sveta pa to ste radili emisije bile pune dogadjaja koje ste pisali i sta se prica u spoljnom svetu pre ste postavljali pitanja iz spoljnog sveta sto sada malo ne potate a znate kao i mi koji citamo sta ko radi krenite to je pitanje novinara a to vam je posao koga stedite pre je bilo resetanja i saznanja a sad kao da ste zatvoreni sa zadrugarima niste fer sto se okmote na nekog a sad pitate gluposti ponavljate ponovljeno ili nesmete da gazite njihov zivot je na tacni kako kazete a sad ne nego samo zadruga a bebici ste pronasli sve iz spoljnog sveta pa nemojte dvostruke arsine koga stedite postoji nesto a vi radite vas posao raskrinkavanje znali ste da pitanja budu od rodenja do ulaska sve tajne to vam je posao a ne trla baba lan dosadni ste