ZVEZDAN SLAVNIĆ DOŽIVEO NERVNI SLOM! NAPRAVIO NEVIĐENI KARAMBOL: Skočio na Lazića , bacio flašu, zadrugari ga jedva obuzdali (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.01.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić pravio noćas haos u Zadruzi.

ZVEZDAN SLAVNIĆ DOŽIVEO NERVNI SLOM! NAPRAVIO NEVIĐENI KARAMBOL: Skočio na Lazića , bacio flašu, zadrugari ga jedva obuzdali (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić u Beloj kući iz dana u dan je sve prisniji, a noćas je došlo do totalnog karambola. Naime, Zvezdan je skočio na Nenada Lazića Necu jer je pričao protiv Anđele i spomenuo veoma bolan datum za nju, kada joj je brat poginuo.

U prvim trenucima Zvezdan je nemo slušao Necino izlaganje, a kada su ostali zadrugari počeli da ga opominju da ne spominje datum Anđeline porodične tragedije, Slavnić je doživeo nervni slom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Haos u Zadruzi

 

Skočio je sa klupe, iz sve snage bacio flašu koja se odbila o sto i krenuo na Necu, ali su ga srećom u toj nameri ostali zadrugari sprečili.

Po prvi put se dogodilo i da se voditelj umeša u fizički sukob zadrugara, pa je tako i Darko Tanasijević pokušao da obuzda Slavnića dok obezbeđenje nije utrčalo i izvelo ga napolje kako bi se smirio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Sava

06.01.2023 11:22

Opet agresija Zvezdana Slavnića kad se priča nešto šta njemu ne odgovara. Da li on uopšte zna gde je došao (da li je gledao Zadrugu) i da li on zna da svoj bes drži pod kontrolom? Već nekoliko puta Zvezdan se ponaša nedolično i bez kontrole umesto da se seti svojih godina i loših dela iz prošlosti pa da nam pruži ponašanje nekog novog Zvezdana. Gde je nestso onaj uljudni i smireni čovek sa početka Zadruge? Sve zbog čega su ga hvalili u početku nestslo je kao i Anđelina moralnost, kućno vaspitanje i ostalo. Anđela i Zvezdan, glumci ili lažovi i prevaranti? Kako će Zvezdan izdržsti pritisak, pitanja i kritike u emidiji "Narod pita" ako već sad puca, razbija flaše, preti...

MINA

06.01.2023 12:45

ovaj je ya robiju definitivno bolid i nasilnik