ANA ĆURČIĆ PRVI PUT POKAZALA ROĐENOG OCA: Nikada se nije pojavljivao u javnosti, a evo kako izgleda!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić pokazala oca prvi put u javnosti!

ANA ĆURČIĆ PRVI PUT POKAZALA ROĐENOG OCA: Nikada se nije pojavljivao u javnosti, a evo kako izgleda!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Ćurčić

Ana Ćurčić, bivša učesnica rijalitija, nedavno je iznenadila javnost objavom fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem Zoranom, koji do sada nije bio prisutan u medijima. Ova objava izazvala je veliku pažnju i interesovanje javnosti, s obzirom na to da je Ana ranije isticala nedostatak iskrenih osoba u svom životu.

Ana je svojim učešćem u rijaliti programima postala poznata široj publici, ali je isto tako privukla i određenu dozu skandala. Ona je otvoreno govorila o izazovima sa kojima se suočavala i o nedostatku iskrenosti u svom okruženju.

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić pokazala oca Zorana Ćurčić


Iako se do sada nije isticao u javnosti, Ana je odlučila da pokaže svog oca kao osobu od poverenja i podrške. Njihova zajednička fotografija na Instagram profilu izazvala je brojne reakcije i simpatije fanova, koji su pozdravili ovaj gest.

Ana je uz sliku napisala: "Moj tata", čime je dodatno naglasila važnost ove objave i odnos koji neguje sa ocem.


Ova neočekivana objava naišla je na veliki odjek među pratiocima Ane Ćurčić, koji su izrazili oduševljenje zbog ovog emotivnog trenutka koji je Ana podelila sa njima. Očigledno je da je ova fotografija probudila interesovanje i simpatije kod mnogih, te je Ana dobila podršku i odobravanje za ovaj korak.

Ana Ćurčić je još jednom pokazala hrabrost i otvorenost prema svojoj publici, te je ovom gestu dodatno humanizovala svoju javnu ličnost. Očigledno je da je odnos sa ocem za nju veoma važan, te je odlučila da ovo intimno iskustvo podeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading