ALEKS PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA CAREM: Starleta potvrdila sve ono o čemu se danima spekuliše!

Autor:

Zadruga

29.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić otkrila je da li je trudna sa Filipom Carem!

ALEKS PROGOVORILA O TRUDNOĆI SA CAREM: Starleta potvrdila sve ono o čemu se danima spekuliše!

Foto: YouTube/Printscreen

Danas se emitovala emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Darko Tanasijević pročitao je jedno intimno pitanje koje je bilo namenjeno Aleksandri Nikolić, a bilo je o tome da li je spremna da postane majke deteta Filipa Cara, o čemu se već danima spekuliše po ćoškovima. 

Foto: Printscreen/tvitter/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car vrela akcija

 

- Car te je pitao da li si spremna da se ostvariš kao majka, da li bi rodila jednu malu caricu? - glasilo je pitanje, koje joj je postavio njen trenutni partner.

- Mislim da je previše rano, moram da ostvarim stvari koje imam u planu, pa onda da mislim o tome. To je za mrene ozbiljna stvar i mislim da nisam finansijski potkovana - rekla je Aleks za crnim stolom. 

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

Podsetimo, Aleksandra Nikolić prevarila je Dejana Dragojevića sa Filipom Carem tokom ,,Zadruge 6". Ona je odlučila da ostavi Dejana, jer kako kaže, ugasile su joj se emocije prema njemu. Dragojević se nekoliko dana kasnije oglasio na Jutjub kanalu, te je Nikolićevu nazvao žestoko pogrdnim imenima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading