MNOGI SU KOMENTARISALI DA JE DOTAKLA DNO: Slovenka Nikolić o ćerkinoj pobedi na Zadrugoviziji: Ono što je rekla o Filipu ŠOKIRAĆE mnoge!

Autor:

Zadruga

17.12.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić nije krila da je srećna što je Aleksandra sačuvala armiju fanova i nakon raskida sa Dejanom Dragojevićem

MNOGI SU KOMENTARISALI DA JE DOTAKLA DNO: Slovenka Nikolić o ćerkinoj pobedi na Zadrugoviziji: Ono što je rekla o Filipu ŠOKIRAĆE mnoge!

Foto: republika.rs

Na sinoćnjoj "Zadrugoviziji" Aleksandra Nikolić i Filip Cara osvojili su prvo mesto glasača sa TikToka za pesmu "Jorgovani", što je ujedno i njihovo prvo suočavanje sa realnošću otkad su otpočeli romansu, a tim povodom se sada oglasila i zadrugarkina majka Slovenka Nikolić

Naime, Aleksandrina majka Slovenka, nije krila sreću zbog uspeha svoje ćerke, a ovoga puta, prokomentarisala je i njen odnos sa Filipom.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Aleksandra Nikolić i Filip Car na "Zadrugoviziji"

- Presrećna sam i prezadovoljna! Bila je prelepa kao i uvek, nastup je bio sjajan! Hvala svima koji su glasali za nju, to mnogo znači! Mnogi su komentarisali da je pala na dno, da je izgubila glasače, ali evo sinoć je sve bilo jasno! Svima se kao majka puno zahvaljujem! Što se tiče Cara, ako je ona srećna i ja sam, ne znam više šta bih rekla... - izjavila je Slovenka za Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka Nikolić

Podsetimo, Car je nakon više godina učešća u rijalitiju, napravio presedan i na pravi način učestvovao u programu, pojavio se na bini i zapevao rame uz rame sa svojom partnerkom.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading