NAKON DIVLJAČKE VRELE AKCIJE ĆERKE I FILIPA CARA, SLOVENKA VAN SEBE: Majka Aleks Nikolić se trese zbog njenih postupaka: "Bolje da sam MRTVA"

Autor:

Zadruga

14.12.2022

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Nikolić nije krila razočaranje zbog ćerkinih postupaka u "Zadruzi 6"

NAKON DIVLJAČKE VRELE AKCIJE ĆERKE I FILIPA CARA, SLOVENKA VAN SEBE: Majka Aleks Nikolić se trese zbog njenih postupaka: "Bolje da sam MRTVA"

Foto: printscreen/RTVPink

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka, očajno se oseća otkako je saznala da je njena ćerka rano jutros imala vrelu akciju sa Filipom Carem u "Zadruzi".

Slovenka Nikolić tvrdi da još uvek nije ogledala ćerkin s*ksualni odnos sa Carem, ali nije krila da joj je mnogo neprijatno zbog Aleksandrinih postupaka u rijalitiju. 

-Nemam snage više da pričam, ne mogu. Doveli su me do dna, totalno su me pokopali! Ko imao s*ks?! Dajte, nemojte da me zaj*bavate?! - šokirana je bila Slovenka, koja je za Pink.rs zaključila da je Caru pošlo za rukom da namagarči njenu ćerku. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slovenka Nikolić

-Ostvario je Car svoj cilj, šta više da kažem? Ne mogu više ni reč da izustim! Ja ne mogu ovo... Bolje da sam mrtva! Da me Bog uzme bila bih najsrećnija! - dodala je ona. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Filip Car i Aleks Nikolić

Slovenka je istakla da ne može da dočeka da svojoj ćerki za Novu godinu, ukoliko Veliki šef bude organizovao posetu zadrugarima, očita bukvicu pred svima.

-Znam šta ću Aleksandri reći, Caru neću pružiti ruku, ni njemu ni nikom drugom. Nju da mogu da išamaram, bilo bi najlakše! Zaljubila se, vidite da ona ne zna šta više da radi. Ona misli da se i on zaljubio... Jeste, zaljubio se, kako da nije. Sluđena devojka... Mogla je da bude dama do kraja, da se izbori, da bude ono što jeste, a ne da svako sada ispira usta sa njom - poručila je ona za Pink.rs.

Kako je izgledala vrela akcija Aleks Nikolić i Filipa Cara, možete da pogledate OVDE

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
bumbar

14.12.2022 15:16

Slovenka kakva dama? Ona je upravo to što jeste!

rade

14.12.2022 15:21

PUSTITE DEVOJKU NEK VOLI

mina

14.12.2022 15:40

car i ales me vracaju u dane ljubavi moje predivne pesme celo jutro slusam sve bi dao ya nju luce mala i misu kovaca i maju nikolic ovo je ljubav iymedju njih sigurno

Kuku i jao

17.12.2022 11:57

Kuku i jao