"NIJE MI DOBRO, OSEĆAM SE LOŠE" Majka Aleks Nikolić van sebe nakon njenog poljupca sa Carem, pozlilo joj zbog ćerkine JAVNE PREVARE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poljubac Aleksandre Nikolić i Filipa Cara podigao je veliku prašinu u javnosti, a njenoj majci Slovenki se slošilo.

"NIJE MI DOBRO, OSEĆAM SE LOŠE" Majka Aleks Nikolić van sebe nakon njenog poljupca sa Carem, pozlilo joj zbog ćerkine JAVNE PREVARE

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon nekoliko dana izuzetno bliskog odnosa, tajno su priznali svoje emocije tokom prethodne noći, a danas je došlo i do poljupca. Sada se tim povodom oglasila i Aleksandrina majka, Slovenka, koja nije krila da ju je ova vest zdravstveno poremetila.

Naime, Filip je nakon sinoćne žurke danas probudio Aleks i uputio joj niz lepih reči, a zatim nijedno od njih dvoje nije mogao da se obuzda, te su ih strasti preplavile i usledio je poljubac pred kamerama. Nakon ovoga, oglasila se i Slovenka, Aleksandrina majka, koja je bila čujno uznemirena, te priznala da joj nije dobro.

Videla sam poljubac, ali žao mi je, ne mogu da pričam, nije mi dobro. Osećam se loše, skočio mi je pritisak, prijatno - bila je kratka Slovenka u razgovoru za Republiku.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Majci Aleks Nikolić pozlilo

Podsećanja radi, Aleksandra ne zna da je javno ostavljena od strane Dejana Dragojevića, te je ovim činom, napravila javnu prevaru svoje, kako je sama do skoro govorila, najveće ljubavi do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

07.12.2022 17:24

Da li je Slovenka bila u Veterniku i pokazala zube Dejani?