PROCURIO PREODVRATAN SNIMAK IZ GARDEROBERA! Aleks zavlači ruke u ZADNJICU, pa ih približava ustima, javnost ZGROŽENA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.12.2022

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić na meti javnosti zbog skandaloznog snimka iz garderobera.

PROCURIO PREODVRATAN SNIMAK IZ GARDEROBERA! Aleks zavlači ruke u ZADNJICU, pa ih približava ustima, javnost ZGROŽENA! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić, TikTok/Printscreen

Poznato je da je Bela kuća puna kamera, koje stoje na svakom ćošku i uspevaju da usnime apsolutno sve, pa čak i kada zadrugari pokušaju da se sakriju i misle da su prevarili Velikog šefa, budu uhvaćeni.

Iako se u većini slučajeva radi o za gledaoce interesantnim stvarima, koje raskrinkaju sve one koji sede za crnim stolom, nekada se usnimi i ono što izaziva mučninu i zgražavanje javnosti.

Naime, Aleksandra Nikolić je otišla do garderobera kako bi se presvukla, a onda je počela prstima da se dodiruje po zadnjici i da prste zavlači, a ona ih je privukla ustima, što je zgrozilo sve.

- Aleks nešto iz zadnjice stavlja u usta. Pogledajte joj ruke kad prolazi ovaj u plavom - glasio je komentar u opisu videa koji je šokirao javnost. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
N.N

14.12.2022 10:39

Sve su te starlete štrokave. Ne znam samo šta ti ljudi traže sa njima. Kad tad izdaju svoje mušterije. Pritom pate od raznih polnoh neizlečivih bolesti.

Nada

14.12.2022 20:37

Imitira Naju M., mada nije, za razliku od Maje, jela ista!!!!