BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA IZGLEDA BRUTALNO! Mirjana ZAPALILA ulice Beograda, dok se on povukao u PRIRODU, svi u ŠOKU da se RAZVEO od ovakve žene posle 20 godina! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2022

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda bivša supruga Jovana Memedovića.

BIVŠA ŽENA JOVANA MEMEDOVIĆA IZGLEDA BRUTALNO! Mirjana ZAPALILA ulice Beograda, dok se on povukao u PRIRODU, svi u ŠOKU da se RAZVEO od ovakve žene posle 20 godina! (FOTO)

Foto: E-Stock

Jovan Memedović

Voditelj Jovan Memedović je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih lica sa malih ekrana, a žene godinama lude za njim. Mnoge su poželele da osvoje njegovo srce, a to je uspela samo Mirjana, sada već njegova bivša supruga sa kojom ima dvoje dece.

Foto: E-Stock

Jovan Memedović živi u prirodi

Memedović je odlučio da život u gradu nastavi u prirodi, bavi se aromaterapijom, vodi računa o svom izgledu i zdravo živi.

Ipak, mnogi se pitaju kako je mogao da se rastane od žene koja izgleda kao Mirjana. Ona je aktivna na društvenoj mreži Instagram gde neretko deli svoje fotografije, a na jednoj iz šetnje Droćolom svi komentarišu da izgleda kao avion.

Foto: printscreen/instagram.com

Mirjana Memedović

Podsetimo, Jovan je Mirjanu upoznao 1992. godine, a posle samo godinu dana postala je gospođa Memedović. Dvadeset godina su bili u braku, a ona je živela daleko od očiju javnosti, čime je uspela da sačuva i svoju, ali i privatnost svoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (10)

Loading
Shone

14.12.2022 08:57

Samo se mi bavimo privatnim stvarima. Njihov brak, njihov problem. Mi smo kao opajdare, ko je koga i u sta. Umesto da se bavimo pravim stvarima, da ne zivimo kao propaliteti, da nam na vlast dodju oni koji znaju posao i da su POSTENI. Nama sve suprotno.

Odgovori 6 13
Tesla

14.12.2022 12:41

Nekada reč ,,brutalno'' upotrebljavasmo za ubistvo,tuču...verujem da postoje mnogo lepse reci za lepotu,uzivanje,zadovoljstvo...!

Odgovori 10 16
ja

14.12.2022 13:09

Kakav vam je ovo naslov, Bože me sačuvaj!!???? U ŠOKU SAM OD VAŠIH PISANIJA!!!! I JOCA JE BRUTALAN, ZAPALI TV PRIJEMNIKE kad god se pojavi na njima!!!

Odgovori 11 6
eth

14.12.2022 13:55

hahahah, avion je :D