GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Pevačica ne skida osmeh sa lica, evo šta ih je ponovo spojilo (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić proslavila je sinu rođendan, a slavlju je prisustvovao i njen bivši suprug, Uroš Domanović.

GOGA SEKULIĆ UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Pevačica ne skida osmeh sa lica, evo šta ih je ponovo spojilo (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Goga Sekulić proslavila je četvrti rođendan svom nasledniku Vasilij Andreju, a ovo je bio idealan povod da se mama i tata nađu na istom mestu bez obzira što su razvedeni. 

Naime, Goga i njen suprug Uroš Domanović su rešili da stave tačku na svoj brak, budući da zbog prirode posla Uroš ne živi u Srbiji, te pevačica gotovo sama odgaja naslednika. Uprkos tome što su razdvojeni, Goga otkriva da ona i njen bivši partner odlično funkcionišu i ne žele da njihov sin oseti da su mu roditelji razvedeni. 

Republika

Foto: instagram.com/sekulicgoga

Goga Sekulić sa bivšim suprugom proslavila sinu rođendan

Goga je putem društvene mreže Instagram podelila nekoliko fotografija sa rođendanskog slavlja na kojima se osim brojnih drugara iz vrtića, rođendanske dekoracije, vidi i Domanović. 

Podsetimo, Goga je nedavno otkrila u kakvim odnosima je sa bivšim partnerom, ali i da sprema veliko slavlje za naslednikov rođendan, a po svemu sudeći, obećanje je i ispunila.

- Biće bake i deke, društvo iz vrtića, jedva čekamo da se lepo proveselimo! Biće to u igraonici, biće svećica, balona, svega! Drago mi je što smo Uroš i ja u super odnosima, ljudi ne shvataju koliko je detetu teško kada se roditelji raziđu... Mi dajemo sve od sebe da budemo super i da mu ništa ne fali, posebno je teško kada jedan od roditelja ne živi u državi - govorila je Goga u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Goga Sekulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading