MILJANA ZAKAČILA OZBILJNU INFEKCIJU! Sumnja da ju je Zola ZARAZIO, a Bebica mora da MIRIŠE ''DOLE'' i proverava koliko SMRDI!

Autor:

Zadruga

02.12.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić traži ginekologa.

MILJANA ZAKAČILA OZBILJNU INFEKCIJU! Sumnja da ju je Zola ZARAZIO, a Bebica mora da MIRIŠE ''DOLE'' i proverava koliko SMRDI!

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić ima problema sa ozbiljnom ginekološkom infekcijom, zbog čega je danima zabrinuta i van sebe, a za svoje probleme krivi Lazara Čolića Zolu.

- Miljana non stop ide na kapiju, traži da je pregledaju svi mogući lekari i to ne samo ginekolog. Žali se da joj dole smrdi, pa ajde što o tome obaveštava produkciju, nego što Bebica mora malo, malo da ide sa njom u toalet i da miriše. Miljana svaki drugi dan intimnu regiju ispira čajem od kamilice, ali to ne pomaže. Sumnja da joj je Zola preneo neku bolest, a u Bebicu ne sumnja jer otkako su zajedno, on nije imao nikakve avanture sa strane. Za Lazara zna da je bio na ozbiljnim ekskurzijama u spoljnom svetu, a da je u rijalitiju imao se*s bez zaštite sa drugom devojkom. Zna se da je Miljana hipohondar, plaši se mnogo i dok je ne budu pregledali svi specijalisti ona se neće smiriti - kaže izvor za Svet.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić ima infekciju intimne regije

Podsetimo, Zola je u ovoj sezoni pored Miljane imao nezaštićene intimne odnose sa Inom Rajzinger i Anitom Stanojlović. Inače, ovo nije prvi put da Kulićeva ima ovakve probleme. Naime, ona je tokom učešća u rijalitiju ''Parovi'' optužila Zmaja od Šipova da je inficirao vodu u bazenu pošto ulazi prljav i znojav, pa je ona tako dobila infekciju koju je kasnije lečila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ana

02.12.2022 17:18

Boze o kojoj pacenici vi pisete,ispostujte bar to sto je psihicki bolesnik

Mixino r.

02.12.2022 19:11

Ma laže, kuja! Nego se plaši da je zatrudnela, ali ne zna od koga tačno, pa kako da to saopšti majci... U svakom rijalitiju zatrudni i abortira! Ludilo na kvadrat!

sun cu

03.12.2022 15:31

O cemu vi uopste pisete,sramota odavno je vec poznato da je ona psihijatriski slucaj a i majka nije nista bolja!!!!Koja pacenica zalosno je sto uopste pisete o ovakvim glupostima!!!