EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA OD VENDI! Preslikana je majka iz mlađih dana, a paralelno RADI i studira TEŽAK državni fakultet! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.12.2022

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolena Banjac izrasla je u pravu lepoticu.

EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA OD VENDI! Preslikana je majka iz mlađih dana, a paralelno RADI i studira TEŽAK državni fakultet! (FOTO)

Foto: printscreen RED tv

Pevačica Vesna Vukelić Vendi dugi niz godina je u skladnom i srećnom braku sa bivšim fudbalerom Branimirom Banjcem sa kojim ima ćerku Nikoletu.

Iako važi za jednu od najkontroverznijih na našoj javnoj sceni, trudi se da porodicu drži daleko od očiju javnosti, pa tako mnogi ne znaju kako njena naslednica i mezimica izgleda.

Foto: instagram.com/nikoletabanjac

Nikoleta Banjac

Nikoleta Banjac je veoma lepa i atraktivna devojka, i neodoljivo podseća na svoju majku iz mlađih dana. Talentovana je za tenis, pa radi kao teniski sudija, a paralelno satim studira i Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu.

- Moja ćerka je zapravo moj proizvod. Da bih je zaštitila od svega, jer je ona jedna visokoumna devojčica, ja sam je sa tri i po godine dala da trenira tenis. Ona je sada teniski sudija i trenutno je na ekonomskom fakultetu, državnom - ispričala je Vesna za Espreso prošle godine i dodala:

Foto: instagram.com/nikoletabanjac

Ćerka Vesne Vukelić Vendi

- Ona nije želela tu praznu afirmaciju jer to silovanje društvenih mreža, ja uvek mogu da je proguram da se bavi bilo kojim javnim poslom, ali to je za mene utopija! Na taj način se dete servira kao praseća glava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading