DA UĐEM U ZADRUGU, BILI BI ZAJEDNO ZA DVA DANA: Marko Đedović ubeđen da su Aleksandra i Zvezdan odlepili jedno za drugim, evo i zašto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović raskrinkava zadrugare, što mu je uvek išlo od ruke

DA UĐEM U ZADRUGU, BILI BI ZAJEDNO ZA DVA DANA: Marko Đedović ubeđen da su Aleksandra i Zvezdan odlepili jedno za drugim, evo i zašto! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Marko Đedović poznat je po tome što zadrugarke raskrinka kao niko do sad, pa je sada, gostujući u emisiji "Pitam za druga" na Red televiziji prokomentarisao odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića, za koje je više nego ubeđen da se dopadaju jedno drugome.

- Gledao sam neke snimke koje su mi slali fanovi, samo neko ne želi da vidi ne vidi da je Zvezdan zaljubljen u Aleksandru, i Aleksandra je zaljubljena u njega. Oni su odlepili. Čeka se njegov prvi korak, Aleks je zaljubljena, od nje ništa ne zavisi. Ja nju poznajem - naveo je Đedović.

-Mnogi su komentarisali da Dejan nije Aleksandrin tip - rekao je Panda.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Marko Đedović, gostovanje na televiziji Red

-Ja sam to uvek govorio, od tog posla nema ništa. Aleksandra je devojka koja je pomogla Dejanu da prevaziđe krizu, ja sam ga podržao, samo da se ne vrati Dalili. Aleksandri to nije problem, ona se zaljubi i odljubi. Zvezdanu je jedini problem strah od napada u kući. Ne postoji osoba sa autoritetom koja bi mogla da utiša crni sto. Zvezdan je sad u Dalilinoj poziciji - rekao je Đedović, pa dodao: 

-Dalila je prošle godine mene pozivala i po mom ulasku je ušla u vezu sa Filipom. Svi se plaše osude, ljudi tamo pričaju: "Brak je svetinja", to Mića ume stalno da izgovara, kao i Sanja prošle godine. Tu se oni plaše, to je Zvezdanov strah. Samo od njega zavisi kada će se to desiti. Ona je malopre Zorici u šiframa pričala. Prolazila je pored Zvezdanovog kreveta i rekla: "Šau-mau". Ona je prvo meni pokazala očima na Dejana kad joj se svideo. Da sad uđem unutra za dva dana bi bili zajedno. Taj primitivizam, malograđanština me ne interesuje - istakao je Marko.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading