BRENDON I MAJA IMALI ODNOSE? Otkrivena letnja AFERA, njegove SKANDALOZNE TVRDNJE napravile HAOS: Morao sam da stavim KONDOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brendon tvrdi da je bio intiman sa Majom Marinković.

BRENDON I MAJA IMALI ODNOSE? Otkrivena letnja AFERA, njegove SKANDALOZNE TVRDNJE napravile HAOS: Morao sam da stavim KONDOM! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zadrugari su sinoć gledali klipove, a na jednom od njih su mogli da vide kako Super Cveta priča kako joj je Branislav Radonić Brendon tokom sukoba sa Majom Marinković pričao da okači klip sa njom.

- Maja je sponzoruša, te sam je tada hteo častiti. Ja sam se tada bavio jutjubom, to mi je dobro išlo. Nije htela više da se snima, uznemirila se, pa sam je namerno iskoristio zarad marketinga. Dolazila je kod mene. Ne znam, ona ima neki problem u glavi - počeo je Brendon.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Brendon o Maji

- Je l' ste imali se*s? - pitao je Milan.

- Da, par puta - šokirao je Brendon, a Maja je odmah skočila.

- Ko bre? Brendon i ja? Jesmo, kako ne...Znaš kako, ja sam jedna budala koja oprosti ljudima koji zauzmu medijski prostor zbog mene. Nikada ja nisam bila sponzoruša...Ovo je sad jako ružno što on priča. Ja sam rekla istinu, on je meni krao hranu iza kreveta. Ja sam takva, ja ljudima opraštam. Ja sam njemu učinila da snimimo te klipove. Kako ja mogu da imam se*s sa osobom koja voli isti pol? - rekla je Maja.

- Ja moram da kažem da sam koristio kondom sa njom - dodao je Radonić.

- Čuj kao Brendon i ja imali se*s - čudila se Maja.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Ne znam kako ga nije stid pričati ovo. Brendon je osoba koja je posle toliko godina došla u rijaliti i nigde ga nema. Brendone, nigde te nema! Kad neko priča, ti ćutiš, kad ti pričaš, ja ćutim...Kada kamera nije na nama, on je ne grli, a kada jeste, on je odmah tu. Ne može on za nju da kaže da je sponzoruša, kada je on govorio da mu je mačka kupovala satove i ostalo. Ta mačka ne postoji - rekao je Bilal.

- Ja sam mačku videla, pili smo na Adi kafu - rekla je Zorica.

- Moja mačka za Maju kaže da je gan**rka. Rekla mi je da se ne raspravljam sa njom ovde, dosta je na jutjubu - rekao je Brendon.

- Daj ne se*i, snimio je tri klipa sa njom, od toga nema ništa. Sve je laž što je izneo. Koliko si zaradio na tri klipa - pitao je Bilal.

- Nebitno - rekao je Brendon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading