VEČERAS SLEDI PREOKRET U "ZADRUZI 6"! Filip Car pred ulazak na imanje u Šimanovcima: "Mogu da zavrtim Maju i Bilala kao džojstik"

Autor:

Zadruga

29.11.2022

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car večeras postaje deo popularnog rijalitija

VEČERAS SLEDI PREOKRET U "ZADRUZI 6"! Filip Car pred ulazak na imanje u Šimanovcima: "Mogu da zavrtim Maju i Bilala kao džojstik"

Foto: Republika

Učesnik nekoliko sezona popularnog rijalitija, Filip Car večeras ulazi u rijaliti "Zadruga 6", a sada je progovorio o bivšoj devojci Maji Marinković, koja je nedavno izgovorila sudbonosno "da" Bilalu Brajloviću pred kamerama. 

Iako ga Maja već duže vreme doziva iz rijalitija, Car je otkrio da joj se neće ni javiti kada uđe na velelepno imanje u Šimanovcima. 

- Maji se neću javiti kad uđem... Svi su svesni da mogu da zavrtim i Maju i Bilala za 20 minuta kao džojstik! Neću to uraditi, ali čim me vide na vratima biće haos... Shvatiće odmah da me ne zanimaju, nisu moja interesna svera. Nisam željan te priče. Emocija više nema - kaže Filip Car za Blic.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

- Radim kako mi srce kaže, ja sve radim tako. Aleksandra je favorit, koliko god da se nešto priča i piše o njoj... Bilal me nije spasao, ja sam se spasao mnogo pre nega! Drago mi je da je Maja zauzeta, neću dozvoliti sebi sa njom ni neki kontakt, samo za crnim stolom - otkrio je Car šta je obećao sebi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car u emisiji "Narod pita"

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading