REKORD JE OBOREN! Maja i Bilal žestokom akcijom zatresli zidove, sve puca od strasti, zadrugarka jedva došla do daha! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.11.2022

22:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović maratonskom vrelom akcijom oborili rekord

REKORD JE OBOREN! Maja i Bilal žestokom akcijom zatresli zidove, sve puca od strasti, zadrugarka jedva došla do daha! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Otkad su stupili u vezu u rijaliti programu "Zadruga 6", Maja Marinković i Bilal Brajlović retko kada su u idiličnim odnosima, ali retko kada nisu raspoloženi za vrelu akciju. 

Njih dvoje su se u jednom trenutku otkrili i skinuli svu garderobu sa sebe, a onda je strastvene trenutke prekinuo Bilalov današnji cimer, Boža Džons.

- Za koliko da dođem? - pitao je Boža.

- Za jedno 20 minuta - rekla je Maja.

 

 

- A onda kaže onda dva minuta - dodao je Bilal.

- Njih dvoje su akciju nastavili u punom tempu, a Maja nije mogla da dođe do daha, a čini se da su oni oborili rekord u s*ksu.

 

 

Nakon što su Maja Marinković i Bilal Brajlović završili vrelu akciju, Boža Džons se vratio u sobu za izolaciju. On je bio šokiran prizorom koji je zatekao, a Maja ga je zamolila da joj doda garderobu kako bi se obukla.

Miki Đuričić se žalio iz rehaba kako ne može da spava od zadrugara i njihove vrele akcije, a Maja je zategla posteljinu koja je bila svuda po izolaciji, a onda zajedno sa Bilalom krenula ka Beloj kući, kako bi se istuširali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
XZY

21.11.2022 04:18

Sta drugo majakita moze da pokaze,znanje opste kulture mozda? Pokazuje ono sto jedino zna !