FILIP CAR VEČERAS ULAZI U "ZADRUGU": Karambol u najavi, sprema pakao Maji Marinković?!

Autor:

Zadruga

29.11.2022

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car večeras će se nakon gostovanja u "Amidžiju" priključiti šestoj sezoni "Zadruge".

FILIP CAR VEČERAS ULAZI U "ZADRUGU": Karambol u najavi, sprema pakao Maji Marinković?!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Kao i svakog utorka, večeras će se na najpoznatijem imanju u Šimanovcima održati žurka, međutim, na veliko iznenađenje ljubitelja "Zadruge", u Belu kuću će se useliti dugo iščekivani, bivši zadrugar Filip Car.

Naime, kako piše Pink.rs, večeras će pre početka žurke, a nakon završetka emisije "Amidži šou", u kojoj će Car gostovati, održaće se vanredno ubacivanje, od kog nedeljama unazad strepe brojni zadrugari.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković i FIlip Car

Filip će svojim ulaskom definitivno poremetiti neke odnose u Beloj kući, te ne sumnjamo da će napraviti i pometnju u vezi svoje bivše ljubavi Maje Marinković i njenog novog dečka, Bilala Brajlovića, koji ga pominuju iz dana u dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anja

29.11.2022 20:08

Evo ga još jedan što se kleo kako neće više nikad u rijaliti jer ne želi biti razdvojen od porodice i rodnog grada i još mnogo lažnih priča. Uz to, ima plan da pokrene neki posao i još truć, muć...Vraća nam se u Zadrugu isti čovek bez... i bez (mnogo toga je obećao i slagao ) ičega. Gledat ćemo opet pijanog Filipa, Filipa kako gubi na kocki i divlja, preti, ponižava se moljakajući ko će mu dati novac. Sutradan kad se otrezni ide kuknjava, patetika, tuga što je razdvojen od porodice, lažna zaklimjanja...sve već viđeno. A sex sa Majom i ostalima? Kome je to više zanimljivo? Osobe kao Filip, nikad neće imati novca, previše je lenj, bahat, poročan, nema stav i karaktet.Nema poštovanje prema nikome i ničemu, pa tako ni prema novcu.