NE BIRAJU NI VREME, NI MESTO: Maja Marinković pred zadrugarima zadovoljila Bilala, usledila maratonska VRELA AKCIJA! (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

28.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović su se u poslednje vreme dosta opustili, te više ne mare ni za kamere, ali ni za zadrugare.

NE BIRAJU NI VREME, NI MESTO: Maja Marinković pred zadrugarima zadovoljila Bilala, usledila maratonska VRELA AKCIJA! (VIDEO 18+)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Bilal Brajlović su za vreme večernjeg odmora u "Zadruzi", dok su svi zadrugari spavali, odlučili da se prepuste strastima. Naime, golupčići su se udobno smestili u svoj krevet, te ubrzo završili ispod pokrivača.

Maja i Bilal nisu mnogo marili za to što su svetla bila upaljena i što su su bili bučni, kao i za činjenicu da su pojedini zadrugari bili budni, te su pošto-poto započeli vrelu akciju, međutim, ovog puta samo je kontroverzni Sarajlija uživao.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković i Bilal Brajlović vrela akcija

Kako se može videti na snimku, Bilal je ležao na leđima, dok se Maja spustila niže i svom dragom pružila oralni užitak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Danica

30.11.2022 14:36

Triperasica ,dr .....ina , fuuuujjjj, ološ, sta reci za ajfonkinu drugaricu,ista fela, sve bi to trebalo isutirati iz zadruge , žao mi je što je neko dobro ne izubija da zapamti koga grebe,štipa,udara ...