MILAN MILOŠEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Voditelju "Zadruge" sledi hitna intervencija, strahuje da ne završi kao njegov POKOJNI OTAC!

Autor:

Zadruga

29.11.2022

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević zbog zdravstvenog problema izostao je iz emisije "Pretres nedelje", međutim, siutaacija je dosta ozbiljnija.

MILAN MILOŠEVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Voditelju "Zadruge" sledi hitna intervencija, strahuje da ne završi kao njegov POKOJNI OTAC!

Foto: ATA Images

Milan Milošević

Voditelj rijaliti programa "ZadrugaMilan Milošević već nekoliko dana proživljava pravu golgotu. Naime, voditelj se ponovo susreo sa zdravstvenim problemima, zbog kojih je završio čak i u bolnici.

Mnogi su se ponadali da će ga videti ponovo u emisiji "Pretres nedelje", ali kako se to nije desilo, voditelj se sada oglasio i obavestio javnost o razlozima zbog kojih ga nije bilo.

Foto: Republika.rs

Milan Milošević završio u bolnici

- Odlično se osećam sada zahvaljujući brzoj reakciji lekara. Aritmija i pritisak su učinili svoje i sada jedino što mi predstoji je ablacija, zahvat koji će mi uraditi najveći stručnjaci, tako da se ne brinem ništa. Danas kao da ništa nije bilo, ali ne smem da dozvolim da se popnavlja - bio je iskren Milan za Kurir.

Na pitanje da li je gentski nasledio bolest od oca, Milan tvrdi da mu to predstavlja najveći strah.

- E pa, da znaš da mi je najveći strah da ne završim kao on. On je umro u 47. godini i moram da uradim sve da ne završim kao što je on - istakao je Milan.

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Milan Milošević Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MISHEL

30.11.2022 08:52

ZLO RADIT A DOBRU SE NADAT NIJE NIKADA MOGLO NITI ĆE