NIKOLA ILIĆ TVRDI DA JE ANA JOVANOVIĆ LAKA DEVOJKA: Pretukao bivšu, krvnički je šamarao, a sad tvrdi da ga je varala na svakom ćošku!

Autor:

Zadruga

27.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Ilić u emisiji ,,Pitam za druga" izneo je tvrdnje da je Ana Jovanović, zadrugarka kojoj je opalio šamar, laka devojka.

NIKOLA ILIĆ TVRDI DA JE ANA JOVANOVIĆ LAKA DEVOJKA: Pretukao bivšu, krvnički je šamarao, a sad tvrdi da ga je varala na svakom ćošku!

Foto: Red tv printscreen

Ana Jovanović, pretučena starleta od strane Nikole Ilića, inače njenog bivšeg dečka, prošle noći se oglasila za portal Republika i otkrila sve o povredama koje je zadobila tokom batina

Inače, Ana je tokom boravka u Zadruzi govorila o Iliću, te nije uspela da nađe za njega nijedan lep komentar. Sa druge strane, on gostovajući po emisija, vrlo često je znao da je predstavi kao laku devojku, koja ga je varala na svakom koraku. 

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović i Nikola Ilić

 

Tako je Nikola u emisiji ,,Pitam za druga" pre Aninog izlaska sa velelepnog imanja opleo po starleti, te je izneo da ga je prevarila nekoliko puta, ali da joj je on zbog ljubavi koju je osećao prema njoj, sve praštao. 

- Svašta sam praštao, mnogo toga, u prekidima me je varala! Uhvatio sam je 300 puta da me je varala, a sve sam praštao, jer sam je voleo. Ja sam je varao dva, tri puta, ali mi je oprostila - rekao je Nikola, pa dodao:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Nikola Ilić u emisiji ,,Pitam za druga"

 

- Ja ne želim da pričam o našoj intimi i detaljima, svašta se dešavalo u tom odnosu. Ja sam nju preboleo. 

Podsetimo, Ana je pretučena od strane Nikole, a snimak se pojavio na društvenim mrežama, koji je uzburkao javnost. Ani je potom hakovan Instagram profil, nakon čega je uspela da ga povrati i otkrila da su joj smestili aferu sa voditeljem Filipom Đukićem. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kedem samuel

28.12.2023 17:52

Pozdrav, sezonski pozdrav svim mojim prijateljima vani, ja sam Bozana Miho, iz Splita, Hrvatska. nakon deset godina veze sa njim, moj muž je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim ali sve je bilo uzalud, željela sam ga zbog ljubavi koju gajim za njega, molila sam ga svim silama , Obećao sam, ali on je odbio. Objasnio sam svojoj prijateljici na mreži, a ona je predložila da odem do dr. Apate, velikog čarobnjaka koji bi mi mogao pomoći da dam čaroliju da ga vratim, ali ja sam tip koji nikad nije vjerovao u čaroliju, nisam imao drugog izbora nego probaj, poslala sam poruku dr. Apati, a on mi je rekao da nema problema sve će biti u redu prije 48 sati, bivši će mi se vratiti prije 48 sati, bacio je čaroliju i iznenađujuće drugi dan, bilo je oko 16:00 sati. Bivši me nazvao, bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo, da želi da se vratim, da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu, pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. Otada sam obećao da će svakome koga poznajem i tko ima problema s bilo kime trebati pomoć dr. Apate, čarobnjaka za čarolije, njegova e-pošta je (drapata4@gmail.com), a vi mu možete poslati e-poštu ako trebate njegovu pomoć u vašoj vezi , želite biti prepoznati u svijetu ili problemi s rakom, želite se udati za ljubavnika po svom izboru ili slučajevi razvoda, zdravstveni ili bračni problemi, napredovanje na poslu i uspjeh, bilo što, ne odustaj, prestani plakati, kontaktiraj Dr. .Apata na drapata4@gmail.com ili ga kontaktirate putem Vibera: +447307347648