ZBOG OVOGA JE PRETUČENA ANA JOVANOVIĆ? Starleta priznala da je prevarila Nikolu sa Carem, Đukićem i Jankom jutjuberom, on sve priznao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.11.2022

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Janković Janko oglasio se nakon što je Ana Jovanović tvrdila da je Nikolu Ilića, bivšeg dečka prevarila sa jutjuberom.

ZBOG OVOGA JE PRETUČENA ANA JOVANOVIĆ? Starleta priznala da je prevarila Nikolu sa Carem, Đukićem i Jankom jutjuberom, on sve priznao! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović, Nikola Ilić

Bivša zadrugarka Ana Jovanović je na svom Instagram profilu otkrila da je bivšeg, ali i sadašnjeg dečka, Nikolu Ilića, prevarila između ostalog i sa jutjuberom Stefanom Jankovićem Jankom, međutim, on je demantovao njene navode!

Janka u poslednje vreme često povezuju sa koleginicom, jutjuberkom Anom Lazarević, te mnogi smatraju da je zauzet.Iako nisu potvrdili da su u vezi, fanovi imaju pregršt materijala da sumnjaju da njih dvoje samo ne žele da priznaju prirodu svog odnosa.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Jovanović Instagram

 

Upravo zbog toga, jutjuber nije ostao nedorečen zbog teme koja je sinoć uzdrmala javnost.

Janko se oglasio i otkrio da li je bio u bilo kakvom odnosu sa pomenutom zadrugarkom.

- Nije istina da smo bili u bilo kakvom odnosu, a kamoli da je prevarila dečka sa mnom -  rekao je Janko za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading