MILJANA ZAPRETILA BEBIČINOJ PORODICI! Kulićevoj PREKIPELO: Ne piše im se dobro ako postanem ZLA, ZAŽALIĆE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.11.2022

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić udarila na porodicu Nenada Macanovića Bebice.

MILJANA ZAPRETILA BEBIČINOJ PORODICI! Kulićevoj PREKIPELO: Ne piše im se dobro ako postanem ZLA, ZAŽALIĆE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je sinoć govorila o svom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kao i o ljubavi sa bivšim dečkom Lazarom Čolićem Zolom. Ona je najpre Darku Tanasijeviću otkrila u kakvim je odnosima sa Bebicom.

- Nikad bolje, ne treba da me zanima spoljni svet. Ja sam razmišljala dugo o svemu i shvatila sam da su netačne informacije od njegove porodice. Nema potrebe da blate sina i oca njenog deteta ovde u rijalitiju, bolje im je da ćute i ne pričaju ništa o meni. Ako ja postanem zla ne piše im se dobro, zažaliće. Majka da priča deci o ocu nešto najgore, van pameti. Ja sam razmišljala i shvatila da mi je pričao gde živi njegova supruga, pokazao mi je zgradu gde živi njegova bivša žena sa decom. Tako da psi laju, karavani prolaze. On je možda neke stvari preuveličao, ali nije slagao i da je slagao ne zanima me. Ništa nije slagao za mene, posvaćen je maksimalno, njegova porodica me ne zanima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o Bebici

- Šta znači da im se ne piše dobro? - pitao je Darko.

- To znači ako sam bila inicijator da zove majku, pobriniću se da je ne zove više nikad. Nemam ni za koga živaca, u današnje vreme što si bolji gori. Nemoj da se igraju sa Miljanom Kulić jer više nikad neće čuti, ni videti Nenada, ali vidim da im nije bni stalo. Mogu da budem najveće zlo i veštica, ali s razlogom - objasnila je Miljana i otkrila šta je nju pogodilo najviše.

- Naravno da sam ljuta i nervozna, ne mogu više da slušam. Mnogo sam ljuta što jedna majka i sestra o bratu mogu da dozvole da daju takve izjave. Shvatam da je ovo klasično odvajanje od mene, a ne može niko da nas odovji, osim ako ja ne napravim neku glupost, kao što sam sa Zolom. Nisam ga volela, a sad ga volim i želim da se borim za našu ljubav. Sinoć sam ga zavolela, kod mene sve ide preko noći. Ja sam ga volela, ali sam ga još vipše zavolela. Ponizila sam ga sa nekim ko je gori od njega, niti je bolji čovek, niti poseduje kvalitete To je u mojoj glavi bili utripovano da je on jedan jedini, Nenad je lepotan za njega u svaku smislu te reči - rekla je ona.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić o Bebičinoj porodici

- Rekla si da ne želiš da slušaš, da li je to odbrambeni mehanizam? Da li ti je lakše da ne znaš ništa i da se ne suočiš sa istinom i novim saznanjima? - pitao je Darko.

- Sve sam čula u prethodnoj sezoni. Verujem njemu i ne zanimaju me informacije. Ja znam da je netačno sve što priča njegova majka, intuicija mi govori. Sinoć sam razmišljala o svemu - pričala je ona.

- Pred zadrugarima si govorila da Bebica hoće da te ubije, da li si plašiš njega, pa si zato okrenula priču? - pitao je Darko.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

- Ne plašim se, znam da je to rekao u šali. Treba da vodim računa šta pričam na televiziji, pravim od njega psihopatu. Ja sam se šalila - rekla je Miljana.

- U kom trenutku si svatila da treba da ugasiš emocije prema Zoli? - upitao je Darko.

- Ja sam čekala da svane to jutro, a sada kada se setim nekih stvari ne mogu očima da ga gledam, tj ravnodupšna sam. Ja sam zbog njega pravikla budalu od sebe, lagala, pričala svašta, gubila. Ja sam zbog njega gubila velike pare - dodala je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anja

26.11.2022 19:41

Šta krije Marija Kulić? Zašto je nagovorila Miljanu da zabrani Bebici da odgovara na pitanja koja bi mu bila postavljena i tako dokaže da on ništa ne laže? Da li Marija boji se istine o Bebuci, Miljani, sebi ili svima njima? Da li je moguće da žena u njenim godinama štiti Bebičine laži i gura ga u ćerkin krevet? Ako je to istina, onda je to i užas.Miljana je sinoć delovala kao automat koji izgovara reči svoje majke i kao da je bez trunke radosti u sebi..