MIRKO ŠIJAN UNOVČIO SVADBENI POKLON OD RODIĆA: Gocin sin otvorio restoran! (FOTO)

Autor: A. Dimić

Zabava

26.11.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje Republika, Mirko Šijan otvorio je restoran.

MIRKO ŠIJAN UNOVČIO SVADBENI POKLON OD RODIĆA: Gocin sin otvorio restoran! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Sin pevačice Goce Božinovske Mirko Šijan otvorio je restoran u Beogradu, a kako Republika saznaje, on je biznis pokrenuo od novca koji su mu poklonili Rodići za svadbu. Kako smo saznali, Mirku je ostalo da završi još neke sitnice na objektu, kao i baštu, pa restoran, zasad, samo radi u zatvorenoj varijanti.

- Mirko se potrudio da sve bude uređeno po meri i ukusu da gostima priušti maksimalni užitak. Mirko je dugo pričao sa svojima kod kuće, rešio je da novac koji je bio svadbeni poklon uloži u biznis. Inače voli kafane i provod, pa mu je ovo bio logičan potez. Od samog početka najviše dolazi ekipa s kojom se druži, ali i lokalci, koji žive nedaleko od objekta. S obzirom na to da je u toku Svetsko prvenstvo u Kataru, Mirko je obezbedio sve da bi mogli da se prate prenosi utakmica preko video-bima. Od starta ima podršku porodice s obe strane, a žena Bojana ga najviše bodri. Ona je rekla da na sve gleda kao na zajednički biznis iako je Mirko gazda - priča nam izvor na početku.

 

Pozvali smo Mirka, koji nam je otkrio da tek planira da sredi lokal, pa se sada radi na završavanju bašte.

- Super nam je u restoranu, odlično i, zasad, zaista sve ide kako treba. Lokal je još u pripremi, ali radi unutrašnji deo, pa već imamo goste. Uskoro će biti i bašta i sve što ide uz to, pa će biti još bolje. Planiram i proširenje posla - rekao nam je Mirko, a majka Goca tvrdi da nikad nije bila ponosnija:

- Ponosna sam uvek na mog sina! Otkad sam ga rodila, ja sam ponosna na njega, a sada mi je ovo pokazalo da može sve da ostvari kad je uporan. Mi smo im za svadbu svašta poklonili, a na njima je bilo kako će poklone da iskoriste i u šta će da ulože novac.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, ATAImages, E-Stock

Mirko Šijan, Goca Božinovska i Bojana Rodić

 

Podsetimo, Mirko sa suprugom Bojanom ima sina Zorana, kom je ime dao po pokojnom ocu Zoranu Šijanu, a sada čekaju i drugog sina.

Kako saznajemo prvi, Mirko i Bojana dobili su u miraz i stan od njegove majke Goce, ali se on za sada izdaje jer mladi par nije imao vremena da ga sredi po svojoj meri. Goca je rekla da je ključeve uručila na dan svadbenog veselja, ali Mirko i Bojana zbog obaveza nemaju vremena da se tamo sele. S druge strane, odgovara im da su na relaciji Surčin-Titel, tako da je stan izdat ljudima koji su ga unajmili dok je bio prazan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading