ANA JE U KATASTROFALNOM STANJU: Drugarica pretučene starlete progovorila nakon batina! (FOTO)

Autor:

Zadruga

26.11.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Ane Jovanović za Republiku otkriva kako se pretučena zadrugarka oseća.

ANA JE U KATASTROFALNOM STANJU: Drugarica pretučene starlete progovorila nakon batina! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što se pojavio snimak starlete Ane Jovanović da ju je bivši dečko Nikola Ilić navodno pretukao, za Republiku se oglasila drugarica bivše zadrugarke, koja nam otkriva u kakvom je stanju sada ona. 

Naime, sve je počelo snimkom na Instagram stranici, na kom se Jovanovićeva vidi u unezverenom stanju. Mi smo pokušali da kontaktiramo Anu ali je ona isključila telefon, te smo stupili u kontakt sa njenom drugaricom Jelenom, koja priča u kakvom je stanju starleta.

Republika

Foto: Printscreen/TikTok

Ana Jovanović Instagram

 

 

- Ma katastrofa, ona ne zna gde se nalazi, isključen joj je telefon, sad joj je potreban samo mir, jer je u totalnom rasulu, ja se iskreno plašim šta može da sebi uradi. Ona nije neko ko daje na sebe, ovo nije mogla ni da sanja u najgoroj noćnoj mori. Kakva je bre to zver, da tuče ženu? Devojku? Ja ne znam gde odlazi ovaj svet - započinje Jelena i nastavlja:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ, ATAImages, Printscreen

Ana Jovanović i NIkola Ilić

 

- Drago mi je samo što je Ana otišla u javnost sa ovom pričom i nadam se da će uskoro doći sebi, da će progovoriti o svemu što joj se desilo. Ne verujem i dalje, kada sam dobila informaciju šta joj se desilo, pozvala sam joj da joj pružim podršku, ali kako može da se oseća, katastrofa. Svakog nasilnika treba uštrojiti, obesiti na trgu za primer svim muškarcima, koji nemaju m*da, pa se iživljavaju nad ženskim polom. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading