BEBIČINA MAJKA PRVI PUT U JAVNOSTI! Slavica pognute glave progovorila o sinu: DOSTA NAM JE BRUKE, mi nismo rijaliti!

Autor:

Zadruga

17.11.2022

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenadovi roditelji hoće da propadnu u zemlju od sramote.

BEBIČINA MAJKA PRVI PUT U JAVNOSTI! Slavica pognute glave progovorila o sinu: DOSTA NAM JE BRUKE, mi nismo rijaliti!

Foto: Nikola Mutić/Republika

Otkako se Nenad Macanović, kao grom iz vedra neba, pojavio u životu Miljane Kulić, o njegovoj porodici se gotovo ništa ne zna, osim da ne želi da se uvlači u rijaliti-priče. 
Međutim, nakon što se u medijima oglasila njegova sestra da bi demantovala Bebicu, koji je navodno izneo niz laži o svojim bližnjim, ekipa Republike posetila je Kotež, gde živi porodica Macanović i zatekla njegovu majku Slavicu na kućnom pragu, vidno utučenu i neraspoloženu. Ona je prvi put stala pred foto-objektiv, te pognute glave jedva izustila nekoliko reči.

- Nije mi ni do čega, sve znate, ostavite nas na miru, mi nismo rijaliti - rekla je Nenadova majka za Republiku pognute glave, a zatim, brže-bolje, pobegla u kuću jer joj je, kako meštani tvrde, dosta bruke. 

Republika

Foto: Nikola Mutić

Majka Nenada Macanovića Bebice u kući u Kotežu

Nešto kasnije je ponovo promolila glavu, misleći da je niko više ne gleda i u svom dvorištu nastavila da obavlja poslove, kao i svaka domaćica.

Mi smo nastavili razgovor s komšijama, koje su nam otkrile da Macanovići važe za dobrostojeće među meštanima i da imaju dve velike kuće. U jednoj, kako kažu, žive Nenadovi roditelji i njegov brat, a u kući preko puta ponekad boravi Nenadova sestra, koja sa porodicom, prema njihovim rečima, živi na drugoj lokaciji. 

- Nenadovi roditelji Tomislav i Slavica su najbogatiji ljudi u kraju. S njegovom majkom sam znala i da popričam, ali, iskreno, više je i ne viđam. Ona je ogorčena, krije se od svih, ne znam šta bih im i rekla - govori komšinica koja poznaje Macanoviće ceo život. 

Kako dalje saznajemo, Bebičina supruga s decom više nije na njegovoj adresi, već se nakon cele drame koja se odigrala s Miljanom odselila u drugi kraj grada, dok u porodičnoj kući s roditeljima živi njegov brat, koji, navodno, i radi zajedno s ocem u firmi. Otac Tomislav u sklopu kuće, u garaži, ima radionicu s mašinama, u kojoj niko ne radi jer, prema rečima komšija, ima firmu na drugoj lokaciji. Takođe, preko puta porodične kuće Macanovići imaju još jednu nekretninu u kojoj imaju dva stana. Ispred te kuće, u dvorištu, parkirani su automobili i dva motocikla, ali deluje da tu niko ne živi. 

- Nenadova sestra ne živi tu, dođe povremeno s porodicom. Ta deca su im zaista zlatna, sve troje su za primer. I Bebica je bio momak za primer dok je živeo tu, sad ga više niko ne prepoznaje. Ona Miljana nije uopšte za njega, on se izgleda zaljubio i izgubio glavu - priča za naš portal komšinica koja je htela da ostane anonimna. 

Da se Macanovići kriju nakon bruke koju im svakodnevno priređuje sin u rijalitiju, otkrio nam je i vodovodžija koji tvrdi da ne može da radi svoj posao jer mu niko ne otvara kad dođe da očita vodomer.

- Ja već nekoliko puta dolazim kod njih na adresu i nikad nema nikoga, evo piše mi Tomislav i Nenad Macanović, imam dva imena ubeležena, a ne mogu da očitam vodu jer nema nikoga - požalio nam se radnik. 

S Kulićkama ga je upoznao zet, a s ocem ne govori jer mu je uništio posao

Bebicina sestra koja se oglasila kada više nije mogla da sluša kako ih on sve redom porodično blati, otkrila je da je njega i Miljanu upoznao zet sasvim slučajno, te da niko nije slutio da on može s njom da uđe u ljubavnu vezu. 

- Miljanu i Nenada je upoznao zet, koji ju je, preko prijatelja gde je ona spavala u Krnjači, dok je boravila u Beogradu, pozvao da snimi reklamu i tako je sve krenulo. Marija, njena majka, bila je upućena u sve, znala je s kim je, gde je, jer su prijatelji garantovali za zeta. Nenad i ona su se viđali posle u kafiću kod "Metroa", gde su pili kafu, i pored toga Nenad je vozio nju gde je trebalo po Beogradu, takođe i Mariju kada je došla, niko od nas nije ni pomislio da će od bezazlenog druženja ili vožnje ispasti sve ovo što je danas - ispričala je Macanovićeva sestra i otkrila da je sa ocem u svađi zbog njegovih tajnih poslova i što je uništio firmu jer se zaduživao na sve strane, a porodica kasnije vraćala njegove dugove:

- Nenad ne priča od 2020, ali samo s ocem, i nije razlog razvod braka. Otac mu se nikad nije mešao u brak, problem je nastao između njih dvojice zbog Nenadovih neuspelih poslova, zbog kojih je upadao u dugove koje smo mi, kao porodica, vraćali. S nama je imao kontakt dok nije počeo vezu s Miljanom, a sa mamom i danas ima kontakt, ali samo putem telefona. Mi njega ne prepoznajemo uopšte, on je promenio ponašanje, priču, čak i oblačenje, nikada se ovako idiotski nije oblačio, ali verovatno ga one i oblače. 

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading