U JEKU PRIČE O SEKTAMA, BEBICA I KULIĆI SE BLAMIRALI U MANASTIRIMA: Otkriveni sramni detalji posete Ostrogu! DA BOG SAČUVA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica ispričao je detalje odlaska u Ostrog sa Miljanom Kulić.

U JEKU PRIČE O SEKTAMA, BEBICA I KULIĆI SE BLAMIRALI U MANASTIRIMA: Otkriveni sramni detalji posete Ostrogu! DA BOG SAČUVA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U ,,Zadruzi 6" trenutno je udarna tema o ponašanju Nenada Macanovića Bebice, budući da se prošle noći poteglo pitanje o njegovom učešću u sektama. Porodica Kulić odmah se potresla, pa se Marija počela gušiti, ali potom je istakla da ne veruje u te priče. 

Naime, Miljana i Marija su istakle da ne znaju u šta da veruju, a kao jedan od dokaza u prilog tome da je ispovest Nenadovog komšije zapravo farsa, gospođa Kulić je navela to što je Macanović sa njima ovog leta obilazio crkve i manastire, ali i palio sveće za zdravlje i molio se.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

Ipak, kada su se osamili u dvorištu, njih troje su se prisetili odlaska pod Ostrog, pri čemu su sami priznali da su se vernici okretali za njima zbog neprimerenog ponašanja.

- Ne mogu da kažem: "Bože, dragi", jer je Bog digao ruke od mene - rekla je Miljana, nakon čega ju je majka prekorela rečima:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica Zadruga 6

 

- Kako je digao, kad si preživela?

- Pomogli su mi sveci, sveti Vasilije - objasnila je Kulićeva.

- I Ognjena Marija je bila tad, sveti Nektarije - rekla je Marija.

- Da vidiš na Ostrogu, u manastiru, ona kaže: "Bebice, daj mi čips". A svi okreću glave. Ujutru se budimo za liturgiju, ona kaže: "Još pet minuta da spavam" - prisetio se Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading