MAJA MARINKOVIĆ DIVLJA PO ZADRUZI: Popela se na sto, pa počela da psuje ko kočijaš, zadrugari zgroženi rečnikom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.11.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković popela se na sto i napravila haos u Zadruzi zbog svađe sa Miljanom Vračevićem!

MAJA MARINKOVIĆ DIVLJA PO ZADRUZI: Popela se na sto, pa počela da psuje ko kočijaš, zadrugari zgroženi rečnikom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas se održava specijalna igrica u Beloj kući, voditelj je Dragan Marinković Maca. Zadugari imaju pred sobom flaše sa imenima i loptice, a birali su najprijatniju i najodvratniju osobu. Sledeći na redu je bio Bilal Brajlović, a u međuvremenu izbio je sukob između Miljana Vračevića i Maje Marinković.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković Zadruga 6

 

- Moja najveća i jedina ljubav i ostaće, iako mnogi usporavaju. Mrzim samu reč ljubav, zavoleo sam je. Moje sve ovde tako će i ostati. Kada je meni Maja dala ovu lopticu, govorio si Miljane stavi je ovamo i tamo - govorio je Bilal.

- Ja vas ne diram, ko hoće da oženi Maju mora se zajebavati. Otac ti je to rekao - dodao je Miljan.

- Što ti mene omalovažavaš, hajde da vidimo koga je on oženio - rekla je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Miljan Vračević svađa

 

- Moguće da je Taki to rekao, ja sam je oženio. Došla je jedna budala koja je to uradila. Hoću Miljanu da kažem... - prekinuo ga je Miljan.

- Nemaš meni šta reći Bilale. Taki kupi njenim drugaricama poklone, ako ne dobije ništa on zapali - rekao je Miljan.

- Ku*va ti je žena. Videćemo kakava će njegova deca da budu, kad im je ovakav otac. Lep primer daje omladini - dodala je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković ponosna na svoj haos

 

- Oni su kao jabuke. Platio je za 100 maraka i ona se rodila. Ti se je*eš za grad. Evo kaži ko je bio u čamcu, Drina više nije granica, ti si se vozila. Ti ideš da šljakaš tika taka. Zna se, Taki je rekao da te je napravio za 100 maraka, za tebe se zna. Jeb*alo te obezbeđenje, jeb*li te vozači- rekao je Miljan.

- Taki, je*i mu ženu kući. Ćerka ti je ku*va, a Taki ti je*e ženu - rekla je Maja.

- Kako sam je napravio, za ku*ac sam je spremio, to je on rekao. Kura*a te rodila, mentol te napravio - dodao je Miljan.

- Ružno je ovo što rade oboje. Miljane ako mi želiš dobro ne ponižavaj me. Plava loptica ide isto Maji. Volim u obe rupe, ništa ružno nisam mislio. Malo se ljubimo, malo se svađamo, ljubav je to - završio je Bilal.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading