MARKO SMILJIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: MMA borac posle afere sa Brendonom se potpuno promenio, svi se pitaju šta mu se desilo? (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.11.2022

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Smiljić važi za glavnog frajera Zadruge, a njegova promene šokirala je sve.

MARKO SMILJIĆ VIŠE NE LIČI NA SEBE: MMA borac posle afere sa Brendonom se potpuno promenio, svi se pitaju šta mu se desilo? (FOTO)

Foto: printscreen tv pink

MMA borac Marko Smiljić u rijalitiju ,,Zadruga 6" ostaće zapamćen kao momak sa britkim jezikom, ali i zbog afere sa Brendonom, koji i dalje pokušava da dopre do njegove pažnje. 

Marko inače važi za jednog od glavnih frajera na velelepnom imanju u Šimanovcima, budući da je istetoviran, a mišići na njemu pucaju, još je i elokventan, pa svaka majka bi ga za zeta poželela. 

 

No, Marko je doneo odluku preko noći da napravi promenu o kojoj svi pričaju. On je pre par dana uzeo blanš i izblajhao kosu, u istom trenutku kada je to uradio i Neca Lazić. Svi su ostali zatečeni da se muškarac kom je smetala priča sa Brendonom, potpuno izblajha u belo. 

Kamere su zabeležile kako sada Marko izgleda sa novom bojom kose, pa kako vam se čini?

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Smiljić se izblajhao

 

Podsetimo, za Republiku se oglasila i sestra Marka Smiljića, koja nam je prokomentarisala njegovu priču sa kontroverznim učesnikom najgledanijeg rijalitija. 

- Ja moram da kažem da sam zaista ponosna na mog brata, to je taj Marko, kakav je unutra u rijalitiju, takav je i napolju, miran, staložen, ne da da ga bilo ko iznervira i mislim da je to njima tamo čudno, kako im ne polazi za rukom. Marko je ceo život ovakav, radi na sebi, u sportu je, ušao je u Zadrugu da bi izgradio sebe, da bi pokazao stvarno da kulturni i uspešni momci mogu da pokažu neki zdraviji život - govori Jelena za Republiku, a potom je prokomentarisala druženje sa Brendonom:

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Marko Smiljić i Brendon Zadruga 6

 

- Podržava ga, nas dve smo non-stop u kontaktu, nije joj zasmetalo, jer smo mi svesni da je to rijaliti. Može da priča ko šta hoće, ali Jovana i Marko žive zajedno, on se odselio od roditelja, počeo je da zarađuje sam za sebe i svesni smo svi njegove seksualne orijentacije. Sve se pogrešno protumačilo, Brendon ga nije masirao, nego ga je jednom uhvatio za rame, Marko mu je rekao da mu to smeta, on je ušao kao MMA borac i treba da izađe kao sportista, da posle ima mečeve - govori sestra Marka Smiljića. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading