MARINKOVIĆ SE JEDVA IZVUKAO OD KAMATAŠA! Ivanu PRETILI pred ulazak u Zadrugu, on jedva skupio 5.000 EVRA da vrati!

Autor:

Zadruga

08.11.2022

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković imao je posla sa zelenašima.

MARINKOVIĆ SE JEDVA IZVUKAO OD KAMATAŠA! Ivanu PRETILI pred ulazak u Zadrugu, on jedva skupio 5.000 EVRA da vrati!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković pred ulazak u ''Zadrugu 6'' bio je dužan 5.000 evra jednom zelenašu, ali je uspeo sve da mu vrati. Kako se navodi, njemu je kamataš rekao da neće ući u rijaliti dok novac ne isplati.

- Bilo je povuci-potegni. Ivan ima ozbiljne dugove. Zadužio se i kod prijatelja i kod zelenaša. Čovek koji mu je dao 5.000 evra na kamatu nije želeo da čeka njegov izlazak iz "Zadruge", nego mu je rekao da se sve reguliše pre nego što uđe u taj projekat. Nije imao kud. Morao je da stvori taj novac jer sa ovim ljudima nema šale. Uspeo je da nađe rešenje i da vrati taj iznos. Sad mu je i lakše u rijalitiju jer je deo dugova uspeo da otplati. Nije to lako kada se zadužiš, a Ivan često upada u finansijske probleme - kaže izvor za Kurir.

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković vratio dug zelenašima

Inače, Ivan je poznat po skandalima i turbulentnom životu. 2016. godine je uhapšen zbog krađe u jednom marketu, kada je sa prijateljem uhvaćen sa robom u vrednosti od 12.000 dinara. Priznao je da ima problem sa alkoholom i da se od zavisnostilečio.

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković se lečio od alkoholizma

Pre godinu dana se našao u žiži javnosti zbog sukoba koji je imao sa verenicom Jelenom Ilić kada je intervenisala i policija koja ga je zatekla sa povredama leve ruke, a nanela mu ih je makazama upravo Jelena.

Prati ga epitet bivšeg muža Goce Tržan. On se sa njom sudio nekoliko godina zbog neisplaćenih alimentacija u vrednosti od 500.000 dinara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading