MORBIDNE I JEZIVE PRETNJE SMRĆU KRISTINI SPALEVIĆ I KRISTIJANU GOLUBOVIĆU! Preti da će im dete pretvoriti u PLJESKAVICE, ona sve odmah prijavila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina završila kod lekara.

MORBIDNE I JEZIVE PRETNJE SMRĆU KRISTINI SPALEVIĆ I KRISTIJANU GOLUBOVIĆU! Preti da će im dete pretvoriti u PLJESKAVICE, ona sve odmah prijavila! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Kristijanu Goluboviću i njegovom nerođenom detetu koje čeka sa verenicom Kristinom Spalević, prećeno je smrću, a Kristina je odlučila da tome stane na put i sve prijavi policiji.

Ona je objavila snimak na kojem nepoznati muškarac u lajvu na društvenoj mreži Instagram preti Kristijanu kako će od njega, Kristine i dece napraviti pljeskavice i ćevape.

Republika

Foto: kristina_spalevic/instagram.com/prinscreen

Pretio da će od Kristijanove dece napraviti pljeskavice

Nakon ovog skandaloznog snimka, Kristina se oglasila ističući da se ne plaši, ali da je sve što je čula jezivo.

- S obzirom na to da u našoj zemlji postoji zakon i da pored sebe imam čoveka pored kojeg se uvek osećam sigurno, nisam mnogo izdramatizovala ovu situaciju. Ali i pod ovim uslovima, i da mi je i najbezopasnije biće na svetu reklo ovako nešto za dete, i te kako bih burno reagovala, jer je to morbidno i tužno za svako normalno ljudsko biće. Međutim, u ovom slučaju nemamo posla sa običnom budalom, već sa osobom koja je silovala sestru, ubila čoveka za 1.700 dinara i u zatvoru silovala mačku, ovo postaje jezivije hiljadu puta - poručila je Kristina i dodala:

Republika

Foto: kristina_spalevic/instagram.com/prinscreen

Muškarac koji je pretio Kristini Spalević i Kristijanu Goluboviću

- Neću dozvoliti da se moje dete i ja provlačimo nikada više u ovakvim primerima, kojih je nažalost u poslednje vreme mnogo. Jer svaka osoba koja ne zna kako da dođe do pet minuta slave, pa kakve god, bira put preko Kristijanovih leđa, a ja sam kolateralna šteta i to neću dozvoliti više! Danas se sastajem sa advokatom i idem kod lekara, jer i te kako ovo sve ostavlja posledice na mene, ne zbog straha, koliko zbog šoka da neko može ovako da priča - rekla je Kristina Spalević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
stefi

02.11.2022 21:03

ŠTA JE BOLJI TVOJ KRAPINSKI ČOVJEK