ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE SE UDALJILA OD ONOGA ŠTO ČINI NJIHOVU PORODICU! Glumac priznao da se tome nije nadao!

Autor:

Zabava

02.11.2022

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Šerbedžija ima petoro dece.

ĆERKA RADETA ŠERBEDŽIJE SE UDALJILA OD ONOGA ŠTO ČINI NJIHOVU PORODICU! Glumac priznao da se tome nije nadao!

Foto: ST/D. KADIĆ

Glumac Rade Šerbedžija pored uspešne i blistave karijere na kojoj bi mu mnogi pozavideli, može da se pohvali i bogatim porodičnim životom. Naime, Rade u svoje bogatstvo ubraja svoju decu, njih petoro - četiri ćerke i jedan sin.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Rade Šerbedžija ima petoro dece

U braku sa pokojnom balerinom Ivanok Cerovac glumac je dobio sina Danila, koji je filmski producent sa kojim je pre nekoliko godina sarađivao i na filmu "Oslobođenje Skoplja". Iz tog braka ima i ćerku Luciju, koja je takođe krenula očevim stopama i poznata je glumica.

 

 

Iz braka sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički, sa kojom je i dan danas u srećnom braku, ima tri ćerke - Milicu, Ninu i Vanju.

Nina je glumica i već sa 16 godina je glumila u "Teatru Ulisses" na Brionima u predstavi "Romeo i Julija 68". Takođe, iza sebe ima dva filma "Cry of the Butterfly" iz 2014. i "Welcome" iz 2010. godine, a zajedno sa svojim ocem je snimila filma "Blossom".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Acidofil (@acidofil)

 

Milica je najmlađa Radetova ćerka, kantautorka je i obožava muziku.

Sa druge strane, Vanja je sušta suprotnost svim svojim sestrama i bratu, ona se okrenula nauci, pravu i psihologiji. Šerbedžija ne krije da je ona jedina koja se udaljila od umetničkog sveta i da se odlučila za drugačiji životni put..

- Vanja ima smisla za umetnost, ali ona se odlučila za neki drugi životni put. Studira u Beču i odličan je student, što je potpuno neobično kad je moja porodica u pitanju. Ona planira da završi pravo ili psihologiju - objasnio je Rade Šerbedžija za "Tportal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading