SEKA SABLIĆ JE BABA-MANGUP! Sandra otkrila nepoznate detalje ''Komedije na tri sprata": Menjala je tekst kako njoj odgovara!

Autor:

Zabava

02.11.2022

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada rediteljka otkrila anegdotu sa snimanja svog prvenca, vezanu za legendarnu srpsku glumicu Seku Sablić.

SEKA SABLIĆ JE BABA-MANGUP! Sandra otkrila nepoznate detalje ''Komedije na tri sprata": Menjala je tekst kako njoj odgovara!

Foto: ST/D. KADIĆ/V. TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Sandra Mitrović, mlada rediteljka i idejni tvorac filma "Komedija na tri sprata", koji je osvojio region za samo nekoliko dana, bila je gost emisije "Amidži šou", a Ognjen Amidžić ugostio je i deo glumačke ekipe pomenutog ostvarenja, Slobodana Bodu Ninkovića, Vanju Nenadić, Anđelu Jovanović, Miodraga Radonjića.

Foto: Republika

Sandra Mitrović sa roditeljima

Naime, Sandra je na samom početku ispričala anegdotu sa snimanja filma vezanu za legendarnu glumicu Seku Sablić. Jedan od detalja za koje niko ne zna jeste Sekina ideja da promeni tekst i deo svog lika, te je ovu komediju učinila još interesantnijom.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Seka Sablić

- Seka je promenila liniju teksta! Ona je trebalo da glumi da nešto ne zna, ali je rekla da je ona baba-mangup i da ona sve zna. Izmenila je tekst, te je na kraju sve ispalo mnogo smešnije nego što je bilo - otkrila je Sandra.

Nakon toga Mitrovićeva ćerka je ispričala kako je došlo do ideje za ovaj film, ali i priznala da je početna ideja bila daleko drugačija od same realizacije.

- Pre tri godine se desilo, dosta se toga menjalo. Nije uvek bila baza komedije, samo što je lik Bode i Seke ostao isti. Kroz rad i snimanje došli smo do zaključka da je najbolje da baza bude komedija, ali tu ima koketiranja s dramom, malo i akcijom - počela je priču Mitrovićeva, te dodala da se u njenom filmu prožimaju razne situacije:

 

 

Ima više priča u jednoj, Boda je narator, ali ima više situacija koje se prožimaju jednu kroz drugu. Radi se o komšijama koje žive u istoj zgradi, film se dešava u dva dana. Svakome od njih se svašta dešava, recimo, Boda izlazi iz zgrade jer ga, u neku ruku, Seka izbacuje jer joj se vraća sin. Svašta tu ima - rekla je Mitrovićka, a na temu premijere i prve projekcije filma priznala je kako se oseća, ali i kako je njen otac, vlasnik ružičaste imperije, reagovao na njeno prvo filmsko ostvarenje:

- Nisam bila svesna jer, kada se to dešava, ne znate tačno šta se dešava, ali utisci su sjajni. Tata, koji je glavni kritičar, bio je veoma zadovoljan.

Boda: Odbio sam "Lepa sela lepo gore"
 

Slobodan Boda Ninković otkrio je detalj iz karijere koje do sada niko nije znao, te su mnogi ostali u čudu kada su saznali da je odbio ulogu u legendarnom filmu, a da je na to mesto došao njegov kum Dragan Petrović Pele.

Foto: Tanjug?D. Kujundzić

Boda Ninković

- Bio sam u ekipi filma ''Lepa sela lepo gore'', ali sam tada dosta radio u pozorištu, a film se snimao na terenu. Imao sam čudan osećaj, nisam nešto goreo od želje da snimam to, verovatno da jesam, sredio bih sve i glumio. Moj kum Pele, ušao je u tu priču i uradio pravu stvar. Realno ne kajem se, tako sam osećao. Ako nešto radite na silu, mnogo košta, čovek može da se razboli - rekao je Boda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading