SA OVIM MUŠKARCEM TANJA BOŠKOVIĆ IMA DECU! Bio je u braku sa Nedom Arnerić i zabavljao se sa najlepšom ženom sveta, a onda je oženio njenu rođaku! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njim su žene ludele.

SA OVIM MUŠKARCEM TANJA BOŠKOVIĆ IMA DECU! Bio je u braku sa Nedom Arnerić i zabavljao se sa najlepšom ženom sveta, a onda je oženio njenu rođaku! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Tanja Bošković bila je u braku sa televizijskim i filmskim rediteljem Dejanom Karaklajićem sa kojim ima dvoje dece, ćerku Lanu i sina Đorđa.

Lana je krenula putem svojih roditelja i uspešna je glumica, dok je Đorđe otišao u drugom smeru i odlučio se za Fakultet političkih nauka.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković bila je u braku sa Dejanom Karaklajićem

Pre nje, Dejan je bio oženjen glumicom Nedom Arnerić. Njih dvoje su se zbližili na snimanju filma ''Užička republika.'' Između njih se rodila ljubav, te je glumica odlučila da zbog toga otkaže svoj angažman u filmu. Brak im nije potrajao, ali su nakon razvoda ostali u dobrim i prijateljskim odnosima.

Republika

Foto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Neda Arnerić

Dejan se svojevremeno zabavljao i sa nekadašnjom mis sveta, Norvežankom Ingeborg Sorensen.

- Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri. Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio. Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku - rekao je Dejan u jednom intervjuu.

Republika

Foto: printscreen

Dejan Karaklajić

Reditelj već godinama uživa u braku sa voditeljkom Žanom Karaklajić, pored koje se skrasio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading