Đurđev: Vučević pokazao da se u Srbiju ne upada tek tako!

Autor:

Vesti

02.11.2022

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev pohvalio je efikasnu akciju Vojske Srbije, koja je danas kod kasarne u Raški oborila dron.

Đurđev: Vučević pokazao da se u Srbiju ne upada tek tako!

Foto: Yotuube/Српска лига/TV Pink

- Novi ministar odbrane Srbije Miloš Vučević pokazao je već na samom početku svog mandata da je dorastao funkciji koju obavlja, jer je danas Vojska Srbije uspešno izvršila komandu predsednika Aleksandra Vučića i uništila neprijateljski dron koji je izviđao kasarnu u Raškoj - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da svi oni koji su neozbiljno shvatali upozorenja države Srbije da imamo crvene linije preko kojih niko neće moći da pređe nekažnjeno sada znaju sa kim imaju posla. 

- Imaju posla sa najmodernije opremljenom vojskom u regionu, sa vojnicima čiji je moral na najvišem nivou, sa ministrom Vučevićem koji neće topiti srpske tenkove kao neki u prošlosti, već će topiti neprijateljske i tenkove i dronove i ostalo što bude ugrožavalo Srbiju, sa predsednikom koji im je više puta podvukao da ne sanjaju uzalud nove bljeskove i oluje nad Srbima - zaključio je predsednik Srpske lige.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading