OLIVERA BALAŠEVIĆ SKRHANA OD BOLA I TUGE! Đoletova udovica se ne miri sa gubitkom, jedino u NJIMA pronalazi utehu! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udovica Đorđa Balaševića ne može da ga preboli.

OLIVERA BALAŠEVIĆ SKRHANA OD BOLA I TUGE! Đoletova udovica se ne miri sa gubitkom, jedino u NJIMA pronalazi utehu! (FOTO)

Foto: E-stock

Kantautor Đorđe Balašević preminuo je prošle godine, a vest o njegovoj smrti pogodila je čitavu naciju. Njegova supruga Olivera Balašević ne može da se pomiri sa činjenicom da ga više nema, te je njena tuga iz dana u dan sve veća, kao i usamljenost, jer kako sama kaže, nedostaju joj jutra, popodneva i večeri koje je provodila sa svojim životnim partnerom.

Republika

Foto: Tanjug/N. MIHAJLOVIĆ

Olivera Balašević

Ipak, da prebrodi bol, pomažu joj unuke Simona Peta i Vera u kojima nalazi utehu i radost. Olivera je sada podelila na svom Instagram profilu fotografiju s anjih tri, a onda je posvetila emotivne reči svom panonskom mornaru i otkrila čitavoj javnosti kako se oseća.

- Dani provedeni bez tebe crne se kao rupe na koritu broda koji prenosi Vreme koje mi je preostalo…  A ja sam ti čarobnjak, sećaš se? Prišivam reči na marame i haljine, koje bi zauvek ostale neopavene da mene nije, Lepe protine kćeri, Dođoške, Male Vidre, Provincijalke preklinjale su me da ih odigram… Moja mašta trčkara kao ciganski kerić oko kočije Vremena, ostavlja je daleko za sobom, pa je sačekuje, mirno, na nekim brežuljcima koji se još ni ne vide u daljini, ali sada bi bila nemoćna da smisli išta što bi uporedila sa tobom da nije i Simone i Petre i Vere… Balansiram na njihovom osmehu, kao ekvilibrista koji se ne plaši da pogleda dole… Raspremim oblake iznad Salajke pa se prepustim snovima koji nas zajedno vode do onog sa crvenim klovnovskim nosem kojim se otvaraju skrivene odaje riznice naših uspomena. Ne, ozbiljno… Jer samo one i mogu da me na trenutak trenutka odvrate od čežnje za tobom…- napislala je Olivera i sve ganula.

 

 

Iako je gde god se pojavi nasmejana, uspela je da nastavi dalje što se karijere tiče, ali tuga ne jenjava, a ona više to ne želi da krije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading