JANJUŠ SLOMLJEN I POVREĐEN? Nakon veridbe Maje i Bilala odmah se oglasio, poručio im jedno! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.11.2022

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja i Bilal će se venčati 13. novembra.

JANJUŠ SLOMLJEN I POVREĐEN? Nakon veridbe Maje i Bilala odmah se oglasio, poručio im jedno! (FOTO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Maja Marinković i njen novi dečko Bilal Brajlović staće na ludi kamen u Beloj kući, a svadbeno veselje će im prirediti Veliki šef. Na ovu vest, imun nije ostao ni Majin bivši dečko i kako je više puta isticala, najveća ljubav, Marko Janjušević Janjuš.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Bilal verio Maju Marinković

Kako je Bilal sinoć Maju zaprosio tokom žurke koju su imali, datum svadbe je zakazan za 13. novembar, a oni su odabrali kumove, roditelje, te je organizacija veselja već počela. Ispod klipa na kom je Veliki šef obavestio o tačnom datumu proslave, komentar je ostavio i Janjuš i time privukao veliku pažnju javnosti.

- Nek je sa srećom, da traje dugo, tj. večno...Porodici Marinković čestitam zeta kao i porodici Pajlović jednu divnu, prirodnu i što je najbitnije normalnu snajku...Srećno veselje - napisao je Janjuš uz emotikon srca.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Marko Janjušević Janjuš čestitao Maji i Bilalu

Podsetimo, ljubav Maje i Janjuša je možemo slobodno reći, obeležila nekoliko sezona rijalitija ''Zadruga''. Marinkovićeva nikada nije krila da je to bila velika ljubav, da je Janjuša volela najviše, a neretko je zbog njega i zaplakala, pa čak i lomila po imanju i glavom udarala u stubove, kada su svi bili zabrinuti za njeno zdravlje. On je zbog nje ostavio suprugu, ali se ubrzo pokajao, ipak prekasno.

Da li je ovaj njegov komentar ironija i jedna od njegovih šala, ili ipak ima još emocija prema Marinkovićevoj, ostaje nam da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading