ZORICA MARKOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Dobila PISMO od sina, tuga je presavila na pola: "ZAPALIĆU SVEĆU" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.10.2022

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković danas je briznula u plač tokom boravka u Zadruzi!

ZORICA MARKOVIĆ SE GUŠI U SUZAMA Dobila PISMO od sina, tuga je presavila na pola: "ZAPALIĆU SVEĆU" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Bakša je pročitala čestitke koje je Zorica Marković dobila od svog sina, uoči njene krsne slave. Zorica Marković nije mogla da sakrije emocije, pa je tokom čitanja pisma, prolila gorke suze. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković plače

 

 - Draga Zoko, želimo ti puno sreće i zdravlja. Pozdravi nam sve. Puno nam ljubi Sandru.

- Najbolja majko na svetu, želi ti sin srećnu Slavu i da je slavimo još decenijama u zdravlju, sreći i veselju sa porodicom i prijateljima, i u čast predaka a i potomaka. Srećnu Slavu zelim i svima koji slave, kako u Zadruzi tako i u ‘’spoljnjem svetu’’. Da se na današnji dan zaborave teške reči i impulsivna dela, i oproštaj neka stupi na snagu sa svacije strane, jer je u dušama ljudi oproštaj velika vrlina i odraz čistote kako duše tako i karaktera, svesni smo da je to sve samo jedan rijaliti poduhvat koji nema uzročnu težinu i ne ostavlja trajne posledice, želim svima sve najbolje i neka svi obitavaju u harmoniji, da budu živi i zdravi - čitala je Bakša i nastavila:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković plače u Zadruzi 6

 

- Zapaliću svecu za zdravlje porodice i prijatelja i za one koji se ne trude da spoznaju pravu istinu, koji se ne slažu cesto sa nama ili su u tišini i distanci, neka gospod Bog pomogne svima i podari prvenstveno zdravlje, i neka im bude miran san. Kod kuće je sve u najbolje redu, svi smo dobro, Deja, Zora, Sonja, Andja, Danilo, Djole, Vera, Milan, Mlađo, Dragi, Slavica, Peđa, Mira i ostali bliski prijatelji i familija iz Beograda, Kosjerića, Uzica, Tubica i Kraljeva su zdravo, dobro i u punoj snazi. Ja sam još uvek izuzetno neozbiljan, pri odlasku u Rim sam upoznao novu devojku, Lauru, njeni su poreklom iz Firence, jest’ da nije Beograd ili Šumadija, al’ nema veze, dobro je vaspitana, hvalospevno školovana i izuzetno inteligentna osoba, i nemoj da birneš, neće ništa da zakmeči dok ne izađeš iz Zadruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veljko

27.10.2022 18:20

Zorica pustila suzu. Pa ta zena nema osećaja ni za koga na ovom svetu osim za sebe. Toliko je kvarna čitam kako spletkari ovu decu iz zadruge ona je puno starija od svih tamo mesto da ih smiruje ona ih sve više zavadja. Uostalom najkvarnija je u zadruzi.