MAJKA NESTALE MARIJANE NAKON 6 MESECI POTRAGE: Na današnji dan joj je ćerka misteriozno nestala, a OVE reči kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Marijana Seifert, Gordana Kovačević se oglasila na današnji dan!

MAJKA NESTALE MARIJANE NAKON 6 MESECI POTRAGE: Na današnji dan joj je ćerka misteriozno nestala, a OVE reči kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Facebook.com printscreen

Marijana Seifert, Gordana Kovačević

I nakon šest meseci od nestanka Marijane Seifert, potraga i dalje nije rešena, a majka učesnice Velikog brata na današnji dan je u očajnom stanju. 

Gordana Kovačević, majka nestale Marijane, oglasila se na društvenoj mreži Fejsbuk potresnim rečima, uz ćerkine fotografije.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Majka nestale Marijane, Gordana Kovačević

- O Bože moj dragi, gde je? Danas šest meseci da si nestala, šest meseci pregoleme boli i tuge! Ko je kriv za tvoj nestanak? -napisala je Gordana Kovačević, majka nestale Marijane.

Podsetimo, Marijana Seifert (37) nestala je 27. aprila 2022. godine. Ona je izašla sama iz stana na zagrebačkoj adresi na Savici i od tada od nje nema ni traga. Njen nestanak prijavio je suprug Karlo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Kovačević Zadruga 6 najnovije

 

Njena sestra Maja Kovačević ušla je u Zadrugu i pred kamerama u rijalitiju ispričala svoju bolnu ispovest uz tvrdnje da njena sestra Marijana više nije živa.

- Potpisujem da Ivan i ja apsolutno nećemo imati nikakve odnose. Niti sam ja Ivanov tip, niti on moj, sve se desilo zbog velikog pijanstva, ja se ničega ne sećam, ali stojim da se desilo. Ja nakon trećeg, četvrtog, petog... ne sećam se ničega - rekla je Maja za Republiku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading