KARIĆ SA TUGOM PROGOVORIO O POKOJNOJ MISICI: "Njena smrt je zapečatila moj život, čuo sam se sa njenom porodicom"

Autor:

Zadruga

27.10.2022

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se prisetio pokojne devojke i misice DIjane Milojković, koju je ludo voleo!

KARIĆ SA TUGOM PROGOVORIO O POKOJNOJ MISICI: "Njena smrt je zapečatila moj život, čuo sam se sa njenom porodicom"

Foto: Instagram.com

Bivši zadrugar Stefan Karić prisustvovao je juče humanitarnoj reviji fotografija koja pomaže ženama obolelim od raka dojke.

Karić je apelovao na sve žene, ali i muškarce da je potrebno da redovno idu na preglede, a potom se prisetio i svoje bivše devojke Dijane Milojković, koja je preminula od kancera.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić Instagram

 

- Jako je bitno da se pregledaju, ne samo devojke, nego i muškarci da idu na kontrole i preglede. Dijana nije otkrila prekasno bolest, išla je redovno na kontrole - počeo je on i dodao da mu je ona bila najveća ljubav u životu.

- To je nešto što je zapečatilo moj život. Nikad tu ljubav neću zaboraviti i ne želim. Izdvaja se. To je bila ljubav kakva treba da bude. To je bila moja najveća ljubav - rekao je on za Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Stefan Karić i Dijana Milojković

 

Kako kaže, sa njenom porodicom se čuje ponekad.

- Čuo sam se po izlasku iz rijalitija sa njenom porodicom. Kako su, da li su dobro, to mi je bilo bitno. Nije mi lako da pričam o tome - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Тanja

27.10.2022 12:59

Kako te nije sramota, licemjer i lažljivac ! Zašto ga je Dijana ostavila kad je to bila ljubav kakva treba biti, barem jednom u životu budi iskren Stefane i reci istinu .Zašto si je prevario? I zašto uvijek radite iste greške kada ste u ozbiljnoj vezi ? Jako ste mi se svidjeli, ali sve što radite i govorite više je za vašu korist nego za veliku plemenitost. To je to.

ISTINA

27.10.2022 13:05

BOYE KOLIKO STE BILI LEP PAR ONA ANDJEO TI ANDJEO