SPISAK SVIH LJUBAVI MILJANE KULIĆ! Zadrugarka je ludo volela OVE momke: Jednom je rodila dete, a odnos sa njim bio je NAJBURNIJI (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2022

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić imala je poduži spisak emotivnih partnera, a neke njene veze smo gledali na malim ekranima.

SPISAK SVIH LJUBAVI MILJANE KULIĆ! Zadrugarka je ludo volela OVE momke: Jednom je rodila dete, a odnos sa njim bio je NAJBURNIJI (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Iako je dugo vremena isticala da je imala samo četiri partnera u životu, spisak ljubavi Miljane Kulić je podugačak, a navodno se udala za Nenada Macankovića Bebicu, nakon samo nekoliko nedelja zabavljanja. 

– Udala sam se. Odlučila sam da se povučem iz javnog života. Ne planiram više da ulazim u rijalitija. Posle 14. januara putujem u Dubaji, da se malo odmorim od svega i sklonim od medija. Ugasiću Instagram profil, promeniću broj telefona i nikome se neću javljati. Dosta sam se mučila – rekla je tada Miljana za domaće medije.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulić pokazala prsten
Burna veza sa Lazarom Čolićem Zolom

Iako je sa Bebicom u, kako tvrdi, braku, više nego očigledno je da Kulićeva nije raskrstila sa Lazarom Čolićem Zolom, sa kojim se verila u "Zadruzi 2". 

Turbulentnu ljubavnu priču Miljane i Zole milionski auditorijum najgledanijeg rijalitija gleda iz sezonu u sezonu. Rijaliti igrači su se neretko tukli, mirili, a zbog njega je na svojevremeno i izbačena iz Bele kuće.

Njena majka Marija od samog početka protivila se njihovoj vezi, ali je Miljana ipak ostala u vezi sa Zolom, da bi na kraju shvatila da ju je samo iskorišćavao zbog novca i opstanka u Zadruzi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lazar.colic.zola

Zatrudnela u rijalitiju, pa rodila dete Ivanu Marinkoviću 

Nije Zola jedini dečko sa kojim je Miljana otpočela vezu pred kamerama. Naime, prvi s*ksualni odnos u rijalitiju, Miksi je imala sa Ivanom Marinkovićem u rijaliti programu "Parovi", a vrlo brzo nakon što su ušli u romansu, Kulićeva je zatrudnela pred očima javnosti i odlučila da rodi dete. 

Rijaliti zvezda, poznata po svom nesvakidašnjem humoru, rodila je sina Željka, a li sa ocem deteta nije imala mnogo kontakta, dok se sada zajedno nalaze u šestoj sezoni "Zadruge".

Miljana se nije libila da ima odnose pred kamerama, pa su je tako gledaoci mogli videti u raznim pozama sa svojim partnerima.

Ipak, njena veza sa Ivanom nije potrajala, te je nakon toga imala još mnoge partnere. A u istom rijalitiju jednom prilikom bila je sa Mladenom Vuletićem, međutim, on nije želeo vezu sa Kulićevom, koja mu je očigledno bila samo avantura.

Takođe, Kulićeva je u Zadruzi imala još jednu romansu sa cimerom Danijelom Višićem.

Njemu je majka javno zapretila da će se porodica odreći njega ukoliko ne raskine sa Nišlijkom.

– Došao sam kući gde su mi vrata zatvorena, pa sam morao da odem u hotel. Tako je ispalo, roditelji su razočarani – pričao je tada bivši zadrugar.

Rijaliti zvezda imala je i brojne veze sa muškarcima koji nisu bili poznati javnosti, a sa nekima od njih redovno je objavljivala fotografije na društvenim mrežama.

Jedan od njih je Marko Radisavljević, fudbaler iz Brusa koji je imao 25 godina kada su se smuvali, ali su ubrzo i raskinuli.

Miljana je još jednog momka predstavila javnosti, a u pitanju je bio izvesni Slađan, za kog je tvrdila da je ludo zaljubljena u njega.

– Imam novog dečka, zove se Slađan. Ima 32 godine i sa njim sam mesec i po dana. Možda svi misle da nisam devojka za ozbiljnu vezu, međutim, on me je mnogo zavoleo i ja njega i sada smo zajedno… Deset godina je stariji od mene. Uvek sam volela ozbiljne muškarce, a ne klince, jer mi treba neko stariji ko će voditi računa o meni. Odličan nam je s*ks. Ja sam sramežljiva u s*ksu, on dominira - govorila je Miljana tada, međutim, ubrzo je usledio raskid.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić u "Zadruzi"

Pre nekoliko godina, Kulićeva je nakon izlaska iz rijalitija objavila sliku sa dečkom za kojeg je napisala da je u emotivnoj vezi i to posle samo pet dana poznastva.

– Našla sam momka. Zove se Mihajlo i lepo mi je sa njim. On u avgustu puni 38 godina, sposoban je, radan, vredan i dobar čovek. . Družili smo se četiri dana, a petog smo se smuvali – rekla je Miksi.

Pevač Bojan Tomović isto je tvrdio da je bio sa Miljanom u vezi, a njihove prepiske ugledale su i svetlost dana.

Kako se svojevremeno pisalo, on je nekoliko puta prespavao kod nje u Nišu, a navodno je mislio i da je otac njenog deteta kada je Miljana saznala da je trudna.

Republika

Foto: facebook.com/bojan.mostrokol

Bojan Tomović

Izvesni Mile Mirković iz Krčedina za medije je ispričao da je imao sa Miljanom odnose i da je tokom njene trudnoće mislio da nosi njegovo dete.

Podsetimo, Miljana je pre nekoliko godina uhodila pevače, a među njima je bio i Mišel Gvozdenović, koji je ušao u Zadrugu i suočio se sa njom. Miljana je tokom tog perioda neprestano jurila pevača, a jednom ga je čak na silu i poljubila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Micko

25.10.2022 21:32

Ovo nije sve. Sta je bilo sa Gastosem? Sa Marinkovicem nikad nije bila u vezi. Bili su oboje pijani kad su napravili dete. U snajkama je isto imala nekoliko veza a I u parovima. Ona ne moze bez intimnih odnosa.