OD LJUBAVI DO MRŽNJE IMA TAKO MALO: Svi momenti kada je Miljana nasrnula na Zolu, a jedan je posebno STRAŠAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.10.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u više navrata nasrnula je na svoju najveću ljubav - Lazara Čolića Zolu.

OD LJUBAVI DO MRŽNJE IMA TAKO MALO: Svi momenti kada je Miljana nasrnula na Zolu, a jedan je posebno STRAŠAN! (VIDEO)

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

Miljana i Zola

Ljubitelji rijaliti serijala "Zadruga", od druge sezone mogli da prate ljubavni odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koji se završio neslavno. 

Naime, kada je ušao u drugu sezonu "Zadruge", Zola je pokazao naklonost prema Miksi i nije se libio da ode i korak dalje, pa ju je verio u istom rijaliti programu. 

Veridbu Miljane i Zole gledao je milionski auditorijum, a Čolić nije birao sredstva kako bi svoju dragu usrećio, što mu je svakako pošlo za rukom. 

Prvi problemi 

Miljanina mama, Marija, nikada nije pokazivala naklonost prema ćerkinom izabraniku, jer je smatrala da Zola pokušava da iskoristi njenu popularnost. 

Zbog učestalih prepirki Zole i Marije, kao i vređanja sa obe strane, Miljana je rešila da vrati Zoli prsten. 

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/novine-objektiv-prestale-da-izlaze-glavni-urednik-ne-zna-zasto/
Miljana trudna sa Zolom 

Tokom treće sezone nastavlja se turbulentan odnos zadrugara, Marija Kulić nastavlja da sabotira ćerkin ljubavni odnos, a Miljana u jednom trenutku ostaje trudna sa Zolom. 

Nakon što je razmislila, Kulićeva je ipak donela odluku da prekine trudnoću. 

Fizički obračun

Mesec dana nakon kiretaže, Miljana je počela fizički da nasrće na Zolu i njihovim problemima nije bilo kraja. Fizički napadi na nekadašnjeg verenika samo su se nastavljali u sezonama koje su usledile.

U Zadruzi 4 fizički obračuni su se nizali 

U više navrata Miljana je fizički napala Zolu, a jedan od razloga bio je što DJ iz Dervente nije hteo da bude sa njom. U jednom od više pokušaja da mu nanese povrede na koži, na njega je krenula šoljom. 

U Zadruzi 5 stavili tačku na njihov odnos 

Svi su uveliko počeli da primećuju da Zola više ne gaji emocije prema Miljani, a mediji su sezonu za sezonom prenosili da Miljana otplaćuje Zoline kockarske dugove. 

Kuliićeva je sve manje podnosila neuzvraćenu ljubav, pa je u dva navrata napravila totalni karambol. 

Miljana udara Zolu štiklom u glavu 

Najstrašnija scena dogodila se dok je Zola spavao u "Zadruzi 5". Naime, rijaliti takmičarka je iskorstila momenat i udarila Zolu štiklom od 15 cm u glavu, nakon čega je iz njegove glave šikljala krv. Tada je zadrugarka diskvalifikovana iz daljeg takmičenja. 

Inače, u subotu su Miljana i Zola ponovo ušli zajedno u rijaliti, a kakav će njihov odnos biti do kraja, ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading