Maja Marinković pretukla Zolu, postoje DOKAZI u telefonu? Starleta iznela ŠOK istinu o Miljaninom bivšem, on zapenio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković suočila se sa Lazarom Čolićem Zolom!

Maja Marinković pretukla Zolu, postoje DOKAZI u telefonu? Starleta iznela ŠOK istinu o Miljaninom bivšem, on zapenio! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ušli su u Zadrugu, a tom prilikom Maja Marinković otkrila je sve o žestokom sukobu sa njim. Naime, DJ iz Bosne suprostavio se Marinkovićevoj, koja je otkrila sve o njihovom fizičkom obračunu. 

- To što si rekao da me otac vozi da se vidim sa Čorbom, ja sam ga slagala da idem na proslavu. Šta je tu loše Taki uradio? - skočila je Maja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Maja Marinković

 

- Kad si ti rekla da sam kockar i narkoman, ja sam rekao: "Šta ima da me komentariše osoba koju otac vozi na s*ksualne odnose?". Maja hoće da se svađa sa mnom, a malopre mi je rekla da ćemo pričati - uzvratio je Zola.

- Ja stojim iza toga da si kockar, da si iskoristio Miljanu i da si loš čovek. Ja prema tebi nikad nisam ispala loša. Umešao si se u moju i Filipovu svađu - dodala je Maja.

- Kako da se ne umešam, zamalo da poginem, gađala si čoveka pepeljarom, pogodila mog druga Srđana u glavu - nastavio je Čolić.

- Ti prema meni nisi ispao fer. Te noći smo se Filip i ja posvađali. Da, svađa jeste bila burna. Bili smo ljubavni par, i ti i Miljana ste imali ljubavne svađe. Jeste svađa bila žustra, u apartmanu koji si iznajmio. Posvađali smo se strašno, došlo je do gurkanja, psovanja, ali nije došlo do fizičkog kontakta. Zola je uzeo telefon da snimi, meni je pao mrak na oči, skočila sam na njega - ispričala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Maja Marinković

 

- Da, kad si rekla da ćeš da zoveš Takija i da kažeš da te maltretiramo. Mogla si da nas ubiješ - odgovorio je Zola.

- Jako je ružno za muškarce da kažu da ja ovolicka mogu da ih ubijem. Ja jesam skočila na tebe, malo sam te prebila. Čačkao si mečku, a ja ispadam veštica. Filip me je vređao, Zola je stajao na njegu stranu, rekao da će da zove policiju. Došla je policija, bili su u civilu, ja sad ne znam da li je to bila prava policija. Filip se naljutio na njega jer je Zola rekao da mu je Filip rekao da to ne iznese. Ja ne volim ljude koji cinkare i zovu policiju - rekla je Maja.

- On je povegao za vreme policijskog časa i prijavio mene da sam ga tukla - ubacila se Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Maja Marinković

 

- Ako je Miljana na kraju krajeva tolika ludača kao što on kaže, šta je tražio opet sa njom? - pitala je Marinkovićeva.

- Nadam se da će njih dve da se pokažu bolje ove sezone - rekao je Zola.

- Ako smo toliko loše, zbog čega su opet sa nama? Zola je bio sa Miljanom da je iskoristi, kao neki parazit, to je istina. Jako je ružno. Nijedan pravi mangup neće podržati da muškarac zove policiju u svađi sa ženom, to se ne radi - rekla je Maja.

- Ona udara momke, grebe ih, kao što je radila prošlih sezona - dodao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, Lazar Čolić Zola i Maja Marinković

 

- Tebe sam premlatila, to je istina, zaslužio si, ali sa Filipom je samo bilo gurkanja, nije bilo kopanja očiju i ostalo. Ja sam prekinula sa Filipom jer me je slagao da je otišao kod babe u Novi Sad. On me je zvao, nastavio da me zove. Ako sam toliko loša, zašto je nastavio da me zove? - nastavila je Marinkovićeva.

- On tebe zvao? Jedva se čovek sakrio na Novom Beogradu - ispričao je Čolić.

- Ja sve poruke imam, ali nisam u fazonu kao Zola da to puštam - istakla je Maja.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading