Večeras u Zadrugu ulazi OZBILJNA GLAVA BEOGRADA: Pričaju da se bavi MUTNIM poslovima, a imao je AFERU sa OVOM zadrugarkom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras u Šimanovce stiže još jedno pojačanje!

Večeras u Zadrugu ulazi OZBILJNA GLAVA BEOGRADA: Pričaju da se bavi MUTNIM poslovima, a imao je AFERU sa OVOM zadrugarkom! (FOTO)

Foto: N. Pančić

Večeras u Zadruzi Veliki šef pripremio je pravo iznenađenje. Prošle noći na velelepno imanje uselili su se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, a burno veče propraćeno je oštrim rečima, svađama i dramama za koje se tek čeka rasplet. 

Međutim, iznenađenjima nema kraja! Večeras u Šimanovce stiže pojačanje kom se niko ne nada. U pitanju je Taki Marinković, koji je preko Instagram profila njegova ćerke Maje Marinković najavio večerašnji dolazak u Šimanovce. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Instagram

 

Taki je objavio fotografiju iz Rajskog vrta, na kojoj je napisao da večeras ulazi u Zadrugu u 23h. 

Podsetimo, Taki je nedavno komentarisao za portal Republika dešavanja u Zadruzi, a tom prilikom je istakao:

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković i Maja Marinković

 

On (Bilal) ima neku harizmu, ali mi je pao u očima kad je pljunuo neku od devojaka tamo. To manje najveće poniženje za coveka, najveće dno dna. Ima priču i mislim da se Maja uhvatila za to, ali videćemo da li će je osvojiti do kraja - rekao je Taki, pa prokomentarisao Marka Markovića:

- Marko je mrtvo puvalo. Poljubio se s Majom dva puta, on je samo lep, ali samo to. Maja nije mogla ništa na silu, kod nje je sve ili ništa.

Podsetimo, nakon ulaska Maje Kovačević, Taki Marinković je izneo detalje njihove burne veze, te je tvrdio da su zajedno spavali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Goxxx902

24.10.2022 10:42

Ovaj balvan "ozbiljna glava Beograda"? Pa da li ste vi realni??? Ovaj je samo ljakse iz Belog potoka i nista vise....