"AKO JE U VEZI TREBA DA NOSI FEREDŽU I GLEDA U POD?" Majka Aleksandre Nikolić šokirala izjavom o ćerkinoj vezi sa Dejanom Dragojevićem!

Autor:

Zadruga

23.10.2022

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenka Lola Nikolić otkrila je šta misli o ponašanju ćerke u "Zadruzi 6"

"AKO JE U VEZI TREBA DA NOSI FEREDŽU I GLEDA U POD?" Majka Aleksandre Nikolić šokirala izjavom o ćerkinoj vezi sa Dejanom Dragojevićem!

Foto: TV Pink/printscreen

Majka Aleksandre Nikolić, Slovenka Lola Nikolić, progovorila je o svemu što je muči, oplela po mnogim zadrugarima, ali i priznala kako gleda na ljubav njene ćerke sa Dejanom Dragojevićem.

Slovenka je priznala šta je ono što joj kao majci najviše smeta kod Aleksandre.

- Smeta mi nepravda kao jednoj majci i što je drugačije nisam usmerila. Uvek sam je učila da bude dobar čovek i da svima pomogne, a sada vidim da joj svi živi zabadaju nož u leđa. Dok je išla u školu, bilo je tu dosta ljubomore od onih koje su se predstavljale kao drugarice. Danas, u Zadruzi, evo Milica... Aleksandra ju je prihvatila kao sestru rođenu, a sada kada nje nema, ogovara je na svakom koraku. I ovu aferu 'čokoladica' sumnjam da ju je ona postavila... Aleksandra je takva, sve je stavila na svoja pleća pa kako bude, ali to je prava greška. Svi su joj na leđima, onaj Miljan, takođe Miki... Ne znam šta je ona njemu uradila da je tako napada. Zorica Marković isto, svi je napadaju, a ne znam šta im je uradila?! - rekla je Slovenka u "Premijeri Vikend Specijalu".

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slovenka Nikolić

Dosta spekulacija je i o tome da li se Aleksandra zaljubila iako je u srećnoj vezi sa pobednikom pete sezone Dejanom Dragojevićem, a njena majka je svemu tome stala na put.

- Ne, ona se nije zaljubljena! Odlično poznajem svoje dete. Ne znam šta treba, ako je u vezi da nosi feredžu i gleda u pod?

Slovenka je otkrila kako gleda na njenu ljubav sa Dejanom i da li su u kontaktu od kada je Aleks ušla na velelepno imanje. Takođe, progovorila je ponovo na temu njene zaljubljenosti i priznala da li bi je podržala ukoliko do toga dođe.

- Protiv njene ljubavi nemam ništa, ne mešam se. Jedini prioritet koji imam je da je vidim sada živu i zdravu! Bio je ovde nekoliko puta i javlja se redovno. Ja svoje dete bolesno volim, toliko smo vezane, da je to sada bolest. Smatram da se neće zaljubiti, tačnije ubeđena sam da se neće zaljubiti!

Aleksandrina majka priznala je i da li se ikada upoznala sa Dejanovom mamom Biljanom Dragojević.

- Upoznala sam je kada je bilo finale. Popričale smo kratko i to je to. Nismo se udubljivale u neke teme, zaista nismo.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Slovenka Nikolić

 

Slovenka je prokomentarisala i Aleksandrinu emotivnu ispovest za emisiju 'Premijera', te je otkrila čime se ona zapravo bavila pre nego što je postala poznata.

- Za mnoge stvari nisam znala. Ti si taj koji ju je zbunio, pa je ona lupila nešto što je ispalo glupo i drugačije od onoga što zaista jeste. Ona je bila običan promoter, to rade skoro sve studentkinje. Daleko od toga da sam ja to podržala, ali tako je bilo. I ja sam radila po kafanama sa 18 godina, ali to je bilo dosta drugačije u to vreme.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading