ZAVRŠILA SA BILALOM POD JORGANOM: Maja Marinković prekinula sa Brajlovićem u emisiji, a onda otišla sa njim u postelju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković ne zna ni sama šta hoće od Bilala.

ZAVRŠILA SA BILALOM POD JORGANOM: Maja Marinković prekinula sa Brajlovićem u emisiji, a onda otišla sa njim u postelju! (VIDEO)

Foto: YXoutube printsscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" Maja Marinković i Bilal Brajlović okončali su svoj odnos, ali razdvojenost zadrugara nije trajala večno, zapravo vrlo brzo su završili zajedno u istoj postelji. 

Naime, nakon što su u emisiji izrekli da stavljaju tačku na njihov odnos, oni su se već jutros pomirili u frizerskom salonu, a onda zajedno otišli u krevet. 

Foto: Instagram printscreen

 

Iako su se jako dobro skrivali u krevetu, u jednom trenutku njihove glave su se skroz primake jedna drugoj, a sve je izgledalo kao da je došlo do prvog poljupca.

Međutim, Maja je i ove noći odlučila da ne spava kod Brajlovića u krevetu. Ona je izašla iz njegovog kreveta, a onda se ipak vratila da ga poljubi i produžila u svoj krevet, gde je legla i zaspala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

23.10.2022 11:30

Zašto umesto njene fotografije stavljate likove iz crtanih film9va?