EMOTIVNA ISPOVEST ZVEZDANA SLAVNIĆA: Slomio se zbog odnosa sa ćerkom, a onda nije mogao da obuzdan bes! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.10.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić bi promenio mnoge stvari iz odnosa sa ćerkom da može.

EMOTIVNA ISPOVEST ZVEZDANA SLAVNIĆA: Slomio se zbog odnosa sa ćerkom, a onda nije mogao da obuzdan bes! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Otkad je Miljana Kulić ušla u rijaliti program "Zadruga 6" otvorila se pandorina kutija i na površinu su isplivali svi problemi koje godinama ima sa ocem njenog deteta Ivanom Marinkovićem, a na njihovu situaciju nadovezao se i Zvezdan Slavnić. 

Niko nije ni slutio da će se komentar Slavnića pretvoriti u emotivnu ispovest o svojoj ćerki, koju je u mnogo situacija zapostavljao. 

-Kad se spomene ovo, pomislim da li sam ja bio okej prema mom detetu, stidim se. Ja se stidim nekih svojih poteza i nekih mojih idiotskih razloga da se ponekad ne vidim sa svojom ćerkom, iako imam prave razloge. Grešio sam mnogo što se toga tiče, nadam se da neću više - počeo je emotivnu ispovest Zvezdan. 

Foto: Youtube printscreen

Zvezdan Slavnić

-Bio sam u nekim situacijama gde sam sebi jako loš. Nisam bio za sebe, Kad nisam za sebe dobar, ne verujem da mogu i za nju da budem dobar. Mnogo puta sam eskivirao.  Moja ćerka nije bila za to da uđem ovde, na kraju me je potapšala. Mogu da kažem Ivanu da sam pogrešio sto puta što se tiče moje ćerke, cepaju me emocije. Nije bitna Miljana, ništa nije bitno, treba da imaš odnos sa svojim detetom. Ja sam maštao o sinu, da mi se loza nastavi zbog dede, on je zaslužio, ja možda nisam. Opipljiva tema. Ja ću uraditi ono što treba da se uradi, stajaću iza toga. Moj život nije mirno more, ona to sve zna. Ona će sad u januaru napuniti 18. godina. Ponosan sam na nju, preinteligentna, sportski građena, super je - pričao je zadrugar i dodao: 

- Ja sam živeo u vanbračnoj zajednici sa majkom moje ćerke, ona se i danas čuje sa mojom devojkom. Kažu da nema mene, bile bi najbolje drugarice. Jako teška tema. voleo bih da mogu da stanu na to i da im samo dete bude bitno. Mene žena tera: "Što ne odeš?". Kako kad mi nije dobro. Nemam oprovdanja, zato bih voleo da Miljana i Ivan nemaju opravdanja. Doći će polako pitanje ko je i šta je tata - otvorio je dušu Zvezdan.

Nakon emotivne ispovesti Zvezdan je otišao do sobe da ohladi glavu, a u jednom trenutku udario je nogom o vrata od garderobera. 

-I mene je ovo pogodilo, isplakala sam se u hotelu. Idi opruži se na moj krevet - rekla mu je Zorica Marković.

-Samo moram malo da prošetam - dodao je Zvezdan.

-Sve se da ispraviti. Sad joj trebaš, sad ide u prave stvari i najteže godine. Veruj mi, ponosna je ona sad - tešila ga je Matora.

-Ja sam samokritičan - priznao je Zvezdan.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading