LUKA NIKOLIĆ PROGOVORIO O ZADRUGARKAMA: "Nismo bili u vezi, samo su mi bile kombinacije" (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Nikolić u žižu medijske pažnje dospeo je nakon povezivanja sa bivšim zadrugarkama

LUKA NIKOLIĆ PROGOVORIO O ZADRUGARKAMA: "Nismo bili u vezi, samo su mi bile kombinacije" (FOTO)

Foto: InstagrAM, TV Pink

Domaći mediji dva mesecima pisali su o ljubavnoj vezi Dalile Dragojević i Luke Nikolića, koju su proteklog leta otpočeli na Crnogorskom primorju, a sada je on putem svoje Instagram priče demantovao da je sa dugoplasiranom "Zadruge 6" imao bilo šta ozbiljno. 

Da između Dalile i Luke postoji nešto više od prijateljstva, saznalo se kada ih je slučajno na njenoj rođendanskoj proslavi usnimio Đole Kralj, bivši cimer iz Bele kuće.

Republika

Foto: instagram

Dalila Dragojević i Luka Nikolić

Naime, Nikolić je putem Instagrama ljubazno zamolio pripadnike sedme sile da ga više ne nazivaju "bivšim dečkom", kada to nikada nije bio. 

-Pišu mediji poznat javnosti kao bivši dečko Mine Vrbaški, bivši dečko Maje Marinković, bivši dečko Maje Marinković, bivši dečko Dalile Dragojević... Nemojte pogrešno da me shvatite, ali veze su veze, a kombinacije sa devojkama sa kojim se upoznaš na dva meseca i napraviš neki kontakt, i viđaš se sa njima povremeno, koliko ja znam, nisu veze - počinje svoj stori Luka. 

-Tako da, zamolio bih sve da ne pišu "bivši dečko", jer ja nisam bio u vezi ni sa kim od navedenik - zaključio je Nikolić.  

Republika

Foto: Instagram printscreen

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jasna

19.10.2022 14:20

E ovo ti jedino ispravno bravo decko reci da te cuju