TEŠKA ISPOVEST ZVEZDE GRANDA I UČESNICE ZADRUGE! Progovorila o nasilju koji je preživela: "Trpela sam batine, bio je posesivan i ljubomoran"

Autor:

Zadruga

19.10.2022

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Jovanović otvorila je dušu o teškom periodu koji je prošla sa bivšim partnerom.

TEŠKA ISPOVEST ZVEZDE GRANDA I UČESNICE ZADRUGE! Progovorila o nasilju koji je preživela: "Trpela sam batine, bio je posesivan i ljubomoran"

Foto: Youtube printscreen

Učesnica najgledanijeg rijalitija "Zadruga 6" Tijana Jovanović šokirala je mnoge kada je u emotivnoj ispovesti otkrila da je doživela fizičko nasilje od strane emotivnog partnera.

Bivša Zvezda Granda apelovala je na sve mlade devojke da ne trpe nasilje bilo kakve vrste i da prijave partnere nadležnim organima. Pevačica je otkrila da je sa bivšim momkom prošla pakao.

- Doživela sam od momka da me udari. Trpela sam batine, bio je jako posesivan i ljubomoran, a sve je počelo od trenutka kada sam snimila spot i pesmu, tada su nastali svi naši problemi. Nije mogao da podnese moj uspeh i popularnost, teško se nosio sa time - istakla je Jovanovićeva.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Tijana Jovanović

Zadrugarka je apelovala na sve mlade devojke da ne trpe fizičko nasilje od strane emotivnog partnera i da prijave batine.

- Smatram da sve mlade devojke kada dožive da ih partner prvi put udari, odmah treba da se obrate policiji i prijave nasilje, jer će se to ponoviti. Apelujem na sve devojke i žene da ne ćute i da budu hrabre. Ja nažalost nisam bila - rekla je Tijana.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Tijana Jovanović

- Pričao mi je da sam prva i jedina, a otkrila sam da me je lagao i da ima devojku koju krije od mene u drugom gradu. Kada sam saznala za nju, odmah sam izašla iz tog odnosa, ali on to nije mogao da prihvati, pa je stalno dolazio. Bogu hvala pa sam na ceo odnos stavila tačku - rekla je zadrugarka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading