JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA VOLI POZNATE CICE: Nakon raskida sa Dalilom, Luka Nikolić uhvaćem sa ovom DAMOM, svi je dobro znate! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.10.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Nikolić nije mnogo patio nakon raskida sa Dalilom Dragojević

JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA VOLI POZNATE CICE: Nakon raskida sa Dalilom, Luka Nikolić uhvaćem sa ovom DAMOM, svi je dobro znate! (FOTO)

Foto: Printskrin: TV Pink, Instagram

Otkad je izašla iz pete sezone rijaliti programa "Zadruga", gde je osvojila drugo mesto, ne prestaje da se priča o odnosu Dalile Dragojević sa, sada već bivšim dečkom, Lukom Nikolićem, a čini se da on nije dugo tugovao nakon kraha veze. 

Naime, Dragojevićka je nedavno okončala dvomesečnu emotivnu vezu sa Lukom Nikolićem, o kojem kruže priče da je slab na poznate dame.

U prilog tome govori i činjenica da sada uživa u društvu svima dobro poznate, atraktivne blogerke Zorane Jovanović, poznatije kao Zorannah.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Zorannah sa Lukom na ručku

Luka se nije libio da se svima pohvali kako uživa u Zoraninom društvu, te je na storiju podelio snimak iz jednog prestoničkog restorana, gde su zajedno bili na ručku.

U kavim su tačno odnosima Luka i Zorannah nije poznato, ali jedno je sigurno - ovo se nimalo neće dopasti njegovoj sveže bivšoj emotivnoj partnerki Dalili!

Republika

Foto: Foto instagram

Luka Nikolić

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Van Halen

21.10.2022 05:30

Decko se na svkoj slici napuci usta kao da je starleta! Uzas dezurni koji seta zadrugarke.Uh