"Iživljavao se nad njom u krevetu, videla sam snimke" ŠOK OTKRIĆE u Zadruzi o zadrugarki, svi su se sledili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2022

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Sanja Grujić otkrila je detalje o Sofiji Uni Manić!

"Iživljavao se nad njom u krevetu, videla sam snimke" ŠOK OTKRIĆE u Zadruzi o zadrugarki, svi su se sledili! (VIDEO)

Foto: printskrin/Instagram

Sofija Una Manić

Tokom "Igre istineSanja Grujić iznela je svoje mišljenje o cimerki Sofiji Uni Manić, a ono što je ispričala šokiralo je sve.

- Ona je jedan patološki lažov, ističe da je bila sa nekim visokim funkcionerom, možda nekim lokalnim u Subotici, ali ne i ovde. Govori da je visokoobrazovana, ne znam kada s eškolovala, ako je 12 godina bila u braku, a ima 32 godine. Ona je pretila svima ovde, kada izaćemo da će biti, zašto ne kažeš ovde sve što imaš? Ona je jadnica mala, koja nema ništa da pokaže. Našla je Anđelu i Tijanu, pokušabva da im ispere mozak. Ona nije nikakva dama, ja sam se raspitala dobro, pre nego što sam došla.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić Zadruga 6

 

- Videla sam snimke, na kojima se Ivan iživljavao nad njom, u seksualnom smislu, ponižavala se. kontradiktorna je jer je pričala da su bili u vezu, a ona je kazala d asu se videli svega dva, tri puta. Što se tiče poruka, ona je rekla da će sve da dokaže kad izađe, a meni je rekla da joj je majka teško bolesna. Kako osoba čija je majka loše, ima snage da se bilo kome dokazuje? Nije mmi jasno. Iskorišćava pecu, daje mu nadu da će možda biti sa njom. Bavi se svim i svačim, ćoškari, izvrće ljudima reči, a onda dođe ovde i pravi se kao da ništa nije rekla - rekla je Sanja, a potom se Sofija nadovezala:

- Ne mogu da pričam kao ti pola sata. Mediji su pisali ko je moj muž, daleko je on od neke mesne zajednice. Ja ne želim da se bavim ekonomijom. Itekako sam imala vremena da studiram, sahranila sam celu porodicu, osim majke. Obrnula sam više od jednog stana, koliko sam zaradila. Čula sam da se pominje moja imovina, ja sam svoj prvoi stan nasledila od pokojnog oca, drugi sam dobila od dede. Meni nije bilo mrsko da budem misica, student, šmirglala sam s amajstorima, zasukala rukave i radila. Ja nisam rekla da je moja majka teško bolesna, nego je imala operaciju, hoda sa štakama - ubacila se Sofija i dodala:

Foto: Printscreen tv pink

Sofija Una Manić Zadruga 6

 

- Ja sam pola sata pre nego što je Ivan pobegao rekla da mu sve najlepše želim. Ja nisam rekla da je on baneraš, nije bilo u lošem kontekstu. On je meni stalno pisao da želi da uspe ovde, da se skine sa bandere. Mene ne zanima šta će ljudi ovde da baljezgaju, ja nisam rkela da je on agresivac, već da se samo nad ženama iživljavao. Preko toga nisam prešla, on se meni prvi javio, sve je bila njegova inicijativa - rekla je Sofija.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading